Ο ποδοσφαιριστής του Άτλαντα Ζερβοχωρίου,  Σπυρίδης  Μιχάλης,  μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη.

-Καλησπέρα Μιχάλη.

-Καλησπέρα Γιάννη.

-Ως συνήθως η πρώτη ερώτηση είναι,  γιατί στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου και όχι σε κάποια άλλη ομάδα;

-Γιατί είναι μία ομάδα από ένα διπλανό χωριό. Τα παιδιά όλα τα γνωρίζω, της διοίκησής,  τους παίκτες. Ήμουν και παλαιότερα στο Ζερβοχώρι,  γνωρίζω όλα τα παιδιά όπως είπα , τον Τζαλίλη, τον Δημήτρη,  τον πρόεδρο της ομάδας,  γνωριζόμαστε πολλά χρόνια,  ο οποίος με πρότεινε να έρθω στο χωριό και χωρίς δεύτερη σκέψη,  του είπα: -Ναι.

-Τι στόχους έχει η ομάδα του Ζερβοχωρίου; Από ότι φαίνεται,  έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

-Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές. Ο στόχος είναι σίγουρα η παραμονή της ομάδας,  εννοείται,  γιατί όχι μία βλέψη για την Α΄ κατηγορία. Από ποιότητα υπάρχει στην ομάδα,  χρειάζεται μία σχετική προετοιμασία για να πάει μία ομάδα στην επόμενη κατηγορία.

– Δεν ξέρω αν είναι η υποδομή τέτοια,  ώστε να αντέξει για ένα τέτοιο εγχείρημα;

-Σίγουρα χρειάζεται προετοιμασία, υποδομή. Έχουμε παίξει στην κατηγορία,  στην Α΄,  γνωρίζουμε τι θα χρειαστεί, από κει και πέρα βλέπουμε. Η διοίκηση είναι κοντά μας,  με το καλό τη Δευτέρα θα αρχίσουμε την προετοιμασία. Ανέκαθεν το Ζερβοχώρι στήριζε την ομάδα του χωριού. Είναι κοντά στην ομάδα και στα εντός και στα εκτός παιχνίδια. Ελπίζουμε και φέτος αφού δουν ότι κάνουμε μία καλή δουλειά στο χωριό θα μας στηρίξει, όπως κάθε χρόνο.

 -Θα είναι αυτό εφικτό; Είναι μέσα στα σχέδιά σας;

-Οι προβλέψεις είναι πρώτα να μαζευτούν όλα τα παιδιά από τα γύρω χωριά,  γιατί στο δικό μου το χωριό,  το Αγγελοχώρι,  ομάδα δεν υπάρχει και πολλά παιδιά παίζουμε εκτός περιοχής σε ομάδες,  να μαζευτούν όλα τα παιδιά της Ειρηνούπολης,  στο Ζερβοχώρι και να κάνουμε μία καλή πορεία. Τώρα από κει και πέρα, πρώτα ο Θεός, αν μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε για την Α΄, γιατί να πούμε όχι.

-Να ευχηθώ να επιτευχθεί ο στόχος,  ο πρωταρχικός. Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη Σπυρίδη. Καλή συνέχεια, θα τα ξαναπούμε.

-Σας ευχαριστώ και εγώ. Γεια σας.

Δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Σπυρίδη Μιχάλη

Posted by Giannis Zinas on Sunday, August 11, 2019