Σήμερα το απόγευμά ήταν η πρώτη γεύση από το 1o Soccer CUP 7×7 που διοργανώνει ο Πόλυς Χουρσουζίδης και η ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Οι ομάδες Trocadero- Momenti έδωσαν το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Νησίου πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά στις 11 Ιουνίου, αφήνοντας υποσχέσεις ότι θα παρακολουθήσουμε μια πολύ όμορφή και εντυπωσιακή διοργάνωση.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Epilogesnews, Trocadero και Momenti  αγωνίστηκαν σήμερα και έλυσαν τις διαφορές τους για την ανάδειξη του καλύτερου Cocktail της πόλης!

Οι ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τους τυπικά φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα και να καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τις περισσότερες ευκαιρίες για την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ποιο χαλαροί θέλοντας να μην δείξουν την πραγματική εικόνα τους πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς

Ωραίες στιγμές και από τις δυο ομάδες καθώς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν υπήρχε ένταση, δημιούργησαν πολλές φάσεις πέτυχαν πολλά τέρματα και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο!.

Τα γκολ:

0-1 ΓΙΓΑΣ

0-2 ΛΙΤΣΙ

1-2 ΒΛΑΧΟΣ

1-3 ΓΙΓΑΣ

1-4 ΓΚΟΓΚΙΤΣ

1-5 ΛΙΤΣΙ

1-6 ΓΚΟΓΚΙΤΣ

1-7 ΑΝΤΩΝΙΟΥ

1-8 ΜΩΡΑΙΤΗΣ

1-9 ΓΚΟΓΚΙΤΣ

2-9 ΚΟΥΤΣΙΑΔΗΣ

3-9 ΒΛΑΧΟΣ

4-9 ΚΟΥΤΣΙΑΔΗΣ

4-10 ΓΙΓΑΣ

4-11 ΓΚΟΓΚΙΤΣ

Το παιχνίδι τελείωσε με νικητή την ομάδα του Momenti ωστόσο η μάχη του Cocktail δεν τελείωσε καθώς ακολουθεί ρεβάνς και αναμένεται σκληρή.

Trocadero

Momenti:Καταγγέλλουμε επίσημα τον αρχηγό της ομάδας του Momenti Σάκη Λαγογιάννη καθώς αρνήθηκε την φωτογράφιση της ομάδας του και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες φοβήθηκε την σύγκριση με την ομορφιά και το ταπεραμέντο των αντιπάλων του.

Διαιτητής(Τέλης Πανταζόπουλος):Σχολαστικός,αποφασιστικός και αμερόληπτος ο ρέφερι που σημερινού αγώνα.Έτρεχε ασταμάτητα,δεν άφησε περιθώρια λάθους και έβλεπε παντού και τα πάντα δείχνοντας στοιχεία που θα τολμούσαμε να τον συγκρίνουμε με τον τεράστιο Πιερλουίτζι Κολίνα. Υπόδειγμα διαιτησίας για κάθε ρέφερι

Σε αυτό το σημείο να καταγγείλουμε τους διοργανωτές του τουρνουά καθώς το διακριτικό μπλουζάκι που παραχωρήθηκε στον ρέφερι του αγώνα ήταν από το τμήμα ΜΠΑΜΠΙΝΙ της ακαδημίας.Αυτή η κίνηση ήταν καθοδηγούμενη και είχε σαν σκοπό να αμαύρωση την εικόνα του διαιτητή της αναμέτρησης!

Τέλος εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις ομάδες του Trocadero- Momenti για την σημερινή τους εικόνα αλλά και στους διοργανωτές για την δημιουργία του τουρνουά καθώς τέτοιες ενέργειες δίνουν νέα πνοή στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

MVP(Σάκης Λαγογιάννης):

Aστείρευτες δυνάμεις από τον αρχηγό της ομάδας, επιβλητική παρουσία με βλέμμα που τρόμαζε κάθε αντίπαλο.Ο Βράχος της ομάδας κράτησε όρθια την άμυνα του σε κάθε δύσκολη στιγμή και με περίτεχνες ενέργειες καθάριζε κάθε υποψία ευκαιρίας του αντιπάλου.

Να συστήσουμε στον φίλο Σάκη Counterplast Capsicum Έμπλαστρο Για Πόνους & Πιασίματα 2Τεμάχια 1,86€

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

πατήστε στις φωτο για μεγέθυνση