Ο Σίμος Σάκης μίλησε για την Ακαδημία του και τις δραστηριότητες τις οποίες έχει για το Σαββατοκύριακο 9-10/3/2019. 

Μεταξύ άλλων είπε:

Το Σάββατο,  αύριο, έχουμε στους Γεωργιανούς επάνω , για τα τμήματα υποδομής  Κ6 Κ8 Κ10 και Κ12, φιλοξενούμε την Ακαδημία των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας , αύριο το πρωί.  Για την Κυριακή, λόγω του ότι έχει ρεπό η Κ14, έχουμε προγραμματίσει να πάμε στη Θεσσαλονίκη, να παίξουμε το πρωί με τον Ερμή Αμυνταίου και τους Scooters Academy.  Στη συνέχεια το απόγευμα, θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια, τον κύριο Πουρλιοτόπουλου, ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ. Εξασφάλισε θέσεις για τα παιδιά,  για την Ακαδημία μας.  Θα πάμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτό είναι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Οι παραστάσεις που θα πάρουν τα παιδιά είναι μοναδικές.  Θα είναι κάτι που θα το θυμούνται συνέχεια στη ζωή τους.

Σίγουρα εκεί αποβλέπουμε και εμείς, να μπορούν τα παιδιά να έχουν εικόνες από καλό ποδόσφαιρο.

Περιμένουμε να μας ενημερώσετε για αυτή την δράση σας.

Βεβαίως!

Έχουν οριστεί διαιτητές για την Κ14 και Κ16.  Πώς το βλέπετε αυτό το μέτρο που έχει ανακοινωθεί;

Είναι πάρα πολύ καλό.  Χθες είχαμε το παιχνίδι που οφείλαμε με τη Βέροια, που είχε το γνωστό πρόβλημα με τα δελτία.  Παίξαμε. Ήταν μία τριπλέτα πάρα πολύ καλή. Νέα παιδεία. Με χαμόγελο, με διάθεση να τρέξουν, να προσπαθήσουν, να βοηθήσουν. Νομίζω ότι αυτή η κίνηση είναι πάρα πολύ καλή,  γιατί θα έχει όφελος το ποδόσφαιρο στο μέλλον.

Θα πρέπει να το επικροτήσουμε αυτό που έγινε.  Είναι θετική ενέργεια;

Βέβαια είναι!  ένα βήμα πάρα πολύ σημαντικό και από την Ένωση, αλλά και από τα ίδια τα παιδιά, που πάνε και παίζουνε.  Είναι κάτι το οποίο χρειαζόμασταν.

Να σε ευχαριστήσω πολύ Σάκη,  καλή συνέχεια!

Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σάκης Σίμπος κάνει δηλώσεις για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Friday, March 8, 2019