Ακόμη ένα φιλικό έβαλε στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετώπισε στο Μπέρινγκεν την Σεντ Τρούιντεν και ήρθε ισόπαλος 1-1. Η δουλειά επί βελγικού εδάφους συνεχίζεται με ένταση και η κούραση είναι αναπόφευκτη, με αποτέλεσμα ο κ. Πέδρο Μαρτίνς να κάνει αρκετές αλλαγές ανά ματς, μέχρι η ομάδα την οποία «μοντάρει» να φτάσει σε επίπεδο 90λεπτου και με διάρκεια.

Στην αρχική ενδεκάδα ο Ολυμπιακός είχε τους Γιαννιώτη, Μασούρα, Μιράντα, Νικολάου, Καμαρά, Ρομαό, Ανδρούτσο, Πάρντο, Βρουσάι, Μάνο. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, μετά από ένα στιγμιαίο λάθος και μία ολιγωρία της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον ρυθμό του ψηλά, ο Καμαρά «έλυνε και έδενε» στον άξονα και η ομάδα μας πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση.

Σταδιακά ο κ. Μαρτίνς έκανε αλλαγές, βάζοντας στο ματς (ανά διαστήματα) τους Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Γκερέρο, Λάζαρο, Μπουχαλάκη, Φορτούνη. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει για το γκολ, το οποίο ήρθε λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι, με σκόρερ τον Γκερέρο. Ο Ισπανός συνέχισε το σερί του στο σκοράρισμα, φτάνοντας τα έξι στην προετοιμασία μέχρι στιγμής.

Την Πέμπτη έχει μία προπόνηση, το πρωί στις 10:00 και το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες. Επόμενο φιλικό το Σάββατο στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) με την Γκενκ, η οποία απέναντι στον Θρύλο κάνει πρόβα τζενεράλε, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της!