Καθημερινά μεταδίδουμε από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas,  σε «Δεύτερη Ματιά» τα αθλητικά νέα της Ημαθίας όπως ανακοινώνονται από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Πλημμύρισε» με αγάπη και χαμόγελα το γήπεδο της Ραχιάς κατά την διάρκεια διεξαγωγής του «1ου Τουρνουά Αγάπης», που διοργανώθηκε εχθές από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Βέροιας, που συμμετέχουν στο 14ο Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ακαδημιών Ημαθίας –Πέλλας. (Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ/ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ/ΑΓΙΑΞ ΗΜΑΘΙΑΣ/Μ.Α. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ/ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ/ΑΚΑΔ. Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ 2019).

Ο Ιωνικός ΝΦ απένειμε βραβείο στον αθλητικό σύλλογο του Φιλίππου Βέροιας, πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 11η αγωνιστική της Handball Premier. Το βραβείο παρέδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο αρχηγός του Ιωνικού Αντώνης Αργυράκης.

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης 🎆Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ σας εύχεται Καλή Χρονιά!
Ευχή μας το 2020 να χαρίσει σε όλο τον κόσμο Υγεία, Δύναμη, Υπομονή, σε ένα έτος γεμάτο στιγμές ευτυχίας και επιτυχίες σε κάθε τομέα.
Ευχαριστούμε τις/ους αθλήτριες/ες μας, τους προπονητές μας, τα τοπικά Μ.Μ.Ε., τους χορηγούς μας καθώς κι όλους όσους μας στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο!
Με εορταστικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ.
⚠️ Υ. Σ. Έναρξη προπονήσεων για τα τμήματα προμίνι και μίνι Τετάρτη 8-1-2020.
Στα τμήματα παγκορασίδων, γυναικών και αγοριών θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις εντός των εορτών και οι αθλήτριες/τες θα ειδοποιηθούν προσωπικά!

Αστέρας Αλεξάνδρειας  Διοίκηση και προπονητές του Αστέρα Αλεξάνδρειας εύχονται καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!


Volkano Fanis Sofia Veria ΤΟ ΒΟΛΚΑΝΟ ΣΑΣ ΕΎΧΕΤΑΙ ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ. ΑΝΟΙΧΤΆ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ.
Σοφία Σίμπου  Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδια και συναισθήματα.
Το Σάββατο οι μικροί Άγιοι Βασιληδες αγωνίστηκαν στο πνεύμα των ημερών…και έδωσαν μια άλλη νότα σε όσους παρακολουθούσαν τους αγώνες. Ενώ την Κυριακή συμμετείχαμε με πολλή χαρά στο τουρνουά Αγάπης του Κέντρου Κοινότητας,με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης για οικογένειες της πόλης μας.
Λουτρος Ημαθίας 28/12/2019 Η ομαδα μας διοργανώνει ενα ανεπανάληπτο γλέντι για τους φιλους της ομαδας και οχι μονο. Με live ορχήστρα στο Καφε ONE στο Λουτρο. Τιμη εισοδου 5€ θα χαρουμε πολυ να σας έχουμε κοντα μας με τιμη το Δ.Σ
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος» Όταν γεννιέται ο Χριστός γεννιέται μαζί Του και η ελπίδα για ένα κόσμο χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και ειρήνη . Υγεία Αγάπη Ευτυχία Καλά Χριστούγεννα Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μεγας Αλέξανδρος.
Vasilis Kakagiannis  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
Vasilis Aggelis Χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Γ.Α.Σ. Κοπανού Χρόνια πολλά με υγεία για όλο τον κόσμο!!!

VERIA NFC – 2019 O N.Π.Σ BEPOIA EYXAPIΣTEI THN ΠAE IΩNIKOΣ ΓIA THN EΞAIPETIKH ΦIΛOΞENIA ΠOY ΣTAΘHKE EΦAMIΛΛH TOY ONOMATOΣ KAI THΣ IΣTOPIAΣ THΣ.
ΠAPAΛΛHΛA ΣYΓXAΙΡΕΙ TH ΔIAITHΣIA ΤΗΣ Κας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤHΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔHMIOYPΓΩNTAΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔIKAIEΣ ΣYNΘHKEΣ ΣTON AΓΩNA ΔEN AΦHΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠEPIΘΩPIO AMΦIΣBHTHΣHΣ.
Ξανθόπουλος Χρήστος  Οι προπονητές , το Δ.Σ και οι αθλητές του Καράτε Μέγας Αλέξανδρις σας εύχονται χρόνια πολλά , καλές και ευτυχισμένες γιορτινές στιγμές !

Σοφία Σίμπου Από όλους εμάς στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας Χρόνια Πολλά!!!
Υγεία, αγάπη, τύχη και γαλήνη στις ψυχές όλων των ανθρώπων!

Panagiotis Pantseridis Τώρα αρχίζουν ΟΛΑ !!!
Dimitris Koutsiadis Σε ενα φιλικό ματς για ενα ακόμα παιχνίδι ο διαιτητής με τους βοηθούς του κατάφεραν να είναι οι πρωταγωνιστές… Προσπαθούσε να κάνει το ματς ντέρμπι… Στο 1.3 για εμάς δίνει πέναλτι χωρίς να υπάρχει καμία επαφή μέχρι και ο αντίπαλος παίχτης γελούσε… Στην εκτέλεση απέκρουσε ο τερμα μας και ενώ έχουν περάσει 3 4 λεπτά ο διαιτητής δίνει επανάληψη… Συμβουλευωντας τον επόπτη του…ότι να ναι…. Μας έβγαλαν εκτός εαυτού με αποτέλεσμα λάθος συμπεριφοράς μου..(έβρισα τον επόπτη .) Αποβολή και πάει το πρωτάθλημα για εμένα φέτος… Δυστυχώς… Κύριοι αφού δεν μπορείτε δεν ξέρετε… Παρατηστετα…μην παίζετε με τα νεύρα μας… Συγνώμη από την ομάδα μου… Συνεχίζουμε…….
VERIA NFC – 2019 Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και επιτυχίες!