Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

 ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Ο Ολυμπιακός Νάουσας, εύχεται στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κουλούρας Τζήμα Γιώργο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, γρήγορη ανάρρωση και πάλι στα γήπεδα γερός και δυνατός.
Φίλιππος Μελίκης Η λίστα δώρων μαζί με τους αριθμούς!
Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας TO ΔΣ TOY ΣYΛΛOΓOY MEΓAΣ AΛEΞANΔPOΣ AΓIAΣ MAPINAΣ EINAI ΣTHN ΔYΣAPEΣTH ΘEΣH NA ANAKOINΩΣH THN ΛYΣH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ THΣ ME TON ΠPOΠONHTH APΓYPIOY BAΣIΛH META TO ΠAIXNIΔI TOY ΣABBATOY ME TON APH ΠAΛAIOXΩPIOY O ΠPOΠONHTHΣ ENHMEPΩΣE TOYΣ ΠAIKTEΣ MAΣ KAI ΣTHN ΣYNEXEIA TON ΠPOEΔPO ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ OTI ΔEN MΠOPEI NA ΣYNEXIΣEI ΣTHN TEXNIKH HΓEΣIA THΣ OMAΔAΣ.
META TO EKTAKTO Δ.Σ TOY ΣYΛΛOΓOY EKANE ΔEKTH THN ΠAPAITHΣH TOY ΚΑΙ ΤΟΝ EYXAPIΣTH ΓIA THN MEXPI TΩPA ΣYNEIΣΦOPA KAI ΠOPEIA THΣ OMAΔAΣ MAΣ TIMH MAΣ ΠOY ΣYNEPΓAΣTEIKAME MAZI TOY KAI TOY EYXOMAΣTE MEΣA AΠO THN KAPΔIA MAΣ KAΛH ΣYNEXEIA KAI ΠOPEIA ΣTHN KAPIEPA TOY ΠOY EIMAΣTE ΣIΓOYPΟΙ KAI EYXOMAΣTE ΣTO EΠANEIΔEIN.
Athlos Alexandrias Basketball Academy Περήφανοι για την ομάδα μας…περήφανοι για τους αθλητές μας!!!
Η πορεία μας προς τον στόχο συνεχίζεται με αμείωτο πάθος και πάντα στηριζόμενη στα νέα παιδιά που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία της Ακαδημίας μας.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΘΛΟΣ 81-71
Περαστικά στον point guard της ομάδας μας Δ.Γιαμπατζίδη που με την επανεμφάνισή του πρόλαβε να παίξει μόνο ένα ημίχρονο αφού υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού.
Ξανθόπουλος Χρήστος‎  κοινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή όλων των τμημάτων του συλλόγου μας μαζί με τους γονείς τους όπου η χαρά , το κέφι, το παιχνίδι, το τραγούδι και ο χορός είχαν την τιμητική τους ..

Karaiosif Alexandros – Adapted Sports Trainer 33o το Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στην κατάταξη των αθλητικών σωματείων για το 2019, από 64 συνολικά. Κατάταξη σύμφωνα με τον αριθμό χρυσών μεταλλίων. Στην 28η θέση σύμφωνα με τον απόλυτο αριθμό.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ Γιαυτό τα πρωινά του Σαββάτου είναι ξεχωριστά, για τα χαμόγελα και τις ωραίες στιγμές που ζούμε………
ΑΚΑΔΗΜΊΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ!!

Fotis Papadopoulos Κυριακή 22-12-2019. Πρωϊ. Μέ τόν Τεχνικό Διευθυντή τής Π.Α.Ε. Ξάνθης, Θόδωρο Σαββίδη, στό πανέμορφο αθλητικό κέντρο τής Ακριτικής Ομάδας.

Γεώργιος Γκιάτας Αιγινιακός – Άθλος Αλεξάνδρειας 81 – 71. Ωραίο ματς, πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας !!
Ενημερωτικά, στην πόλη της Αλεξάνδρειας, τέτοιο γήπεδο (παρκέ) δεν πρόκειται να δούμε…Το λόγο, ας τον ψάξουν…»Οι αρμόδιοι» και αυτοί που τους επιλέγουν και τους συντηρούν !!
VeriaNet.gr Κορυφή Μαγούλα 1705 μ. με τους Ορειβάτες Βέροιας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Tα Μυστικά του Βάλτου “ζωντανεύουν” με Playmobil στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Telis Pantazopoulos Με ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…..
Tasos Moisidis ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!!!
George Billis Χρόνια πολλά σε ολο τον κόσμο και καλές γιορτές …σας ευχαριστούμε που για μια ακομη χρονιά προτιμάτε το κατάστημά μας για το εορταστικό τραπέζι σας…στην υγειά σας

Nikos Panetsidis ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ
*Θαυμασμό και Υπερηφάνεια τα λόγια του Διεθνή μας Διαιτητή Νίκου Πανετσίδη για τις Εξετάσεις.

* Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών, των αθλητών του 《ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Οι εξεταζόμενοι αθλητές μετά από προετοιμασία και σκληρή προπόνηση πολλών μηνών, προάχθηκαν στην επόμενη ζώνη. Γονείς και φίλοι του καράτε ήταν παρόντες στις εξετάσεις χειροκροτώντας συνεχώς εντυπωσιασμένοι από το ήθος, τον σεβασμό, την πειθαρχία αλλά και την πρόοδο των αθλητών οι οποίοι ανταπεξήλθαν άψογα στις απαιτήσεις των εξετάσεων.
Παρόντες ήταν οι προπονητές《 Ειρήνη Χασιώτου Πανετσίδου προπονήτρια του Πανημαθιακού στο Μακροχώρι 》 ο Αντώνης Κίτσος (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΙΟΣ) και ο Παυλίδης Ιωσήφ αθλητής του Πανημαθιακού.

Γεώργιος Γκιάτας Πρώτο τουρνουά basket Αιγινίου. Μπράβο στους διοργανωτές !!
Μεγάλη συμμετοχή, σωστή οργάνωση, θετική διάθεση απ’ όλους, σε ένα γήπεδο (με παρκέ, θέρμανση, parking, κυλικείο, αποδυτήρια, WC…ναι WC ανδρών και γυναικών) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους συλλόγους που συμμετείχαν. Οι γονείς, πάντα παρόντες δίπλα στα παιδιά τους.
Μια γιορτή, όπως θα πρεπε να ‘ναι και τα κανονικά παιχνίδια, μεταξύ των ομάδων των παιδιών (που δυστυχώς δεν είναι…).
Giorgos Theodoridis Νίκη έστω και με μισό μηδέν σήμερα για να κάνουμε ήρεμες γιορτές…Μόνο ΑΕΚ!!!!!!
FILIPPOS BC ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ. Φίλιππος Βέροιας – Χαρίλαος Τρικούπης 66-81
Telis Pantazopoulos  Άρχισε η νυχτερινή προπόνηση….
Giannis Minas ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΧΈΣΕΩΝ..
Αντώνης βεροιαρας  Και στα Γιαννιτσά εμείς εκεί δίπλα στην γυναικεία ομάδα πρόκριση στους 4 κυπέλλου

H Βέροια ήρθε ισόπαλη με τον Ιωνικό 0-0 για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β΄Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας με τα εξής αποτελέσματα:

Για τον 1ο Όμιλο

Παλατίτσια – Καμποχώρι      0-3
Ν. Νικομήδεια – Καψόχωρα 2-1
Διαβατός – Λιανοβέργι         2-0
Σχοινάς – Κυψέλη                3-1
Λουτρός – ΑΕ Τρικάλων       0-2

Για τον 2ο

Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας – Άτλας Ζερβοχωρίου  0-0

ΑΟ Μαρίνας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  4-0

Κεραυνός Επισκοπής – Δόξα Νάουσας  4-2

Λευκάδια – Άχθος Αρούρης  1-1

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Εθνικός Ράχης  ΔΙΕΚΟΠΗ στο 67′ λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (0-2 το σκορ)

Χθες Κυριακή 22/12/2019 συνεχίστηκε το πρωτάθλημα και της  Γ΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας με τα εξής αποτελέσματα:

1ος όμιλος

ΑΟ Συκιάς – ΑΕ Αλεξάνδρειας  2-2
Νησαϊκός Αστέρας – Δόξα Βρυσακίου  3-4
Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΑΕ Καβασίλων  3-5

2ος όμιλος

Παλασίδειος Ακαδημία – Θύελλα Στενημάχου  5-2
Απόλλων Λυκογιάννης – Δόξα Ασωμάτων  3-1
Ερμής Τριλόφου – Ακαδημία Μακροχωρίου  3-0

Την πιο βαριά τους ήττα στη σύντομη ιστορία τους γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2019 αφού ηττήθηκε από του Ικάρους Τρικάλων με 48-72. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή 5/1/2020 στη Μελίκη με αντίπαλο τον συντοπίτη ΓΑΣ.

Με 66-81 ηττήθηκε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας νίκησε  το Φίλιππο Βέροιας με 31-27.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου γυναικών προκρίθηκε η Βέροια. Επικράτησε με 24-36 στα Γιαννιτσά της Αναγέννησης και συνεχίζει στον θεσμό.

Με νίκη έκλεισε το 2019 ο Φίλιππος Βέροιας, που επικράτησε του Μακεδονικού στο ΕΑΚ Νεάπολης με 0-3, και πανηγύρισε την 10η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, φτάνοντας τους 30 βαθμούς!

Συνέχισε την πορεία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης η ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας κερδίζοντας μέσα στην Βέροια την Αριδαία με 3-0 σετ. Η δεύτερη ομάδα των κορασίδων κέρδισε τον Αρχέλαο μέσα στην Κατερίνη και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τέλος μετά από ένα εξαιρετικό αγώνα οι παγκορασιδες του Ποσειδώνα κέρδισαν τον Μίλωνα με 3-1σετ πτωχαίνοντας την τρίτη νίκη.

Τα κορίτσια του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων επικράτησαν με 3-1 σετ του Αιγινίου.

Οι εγγραφές στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και το τμήμα του ΣΚΙ για την περίοδο 2019-2020 ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν έως τις 10 Ιανουαρίου 2020 για τις ηλικίες από 6 έως 18 ετών και για τμήμα ενηλίκων.

Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας ξεκίνησε την Τετάρτη 4.12.2019  τις εγγραφές των παιδιών του Φυτωρίου καταβάσεων που συμμετείχαν στο περυσινό πρόγραμμα. Επίσης, την ίδια ημερομηνία, ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές για τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2009-2010-2011-2012-2013-2014.

Μέσα σε άριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 ο ετήσιος χορός της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στο «Allegro Coffee» στον Διαβατό Ημαθίας..

Με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Μελίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/12 στο κέντρο αρχοντικό στη Μελίκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Παρακολουθείτε την εκπομπή SPORTS – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τα αθλητικά νέα της Ημαθίας σε Δεύτερη Ματιά από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης., με το Γιάννη Ζήνα.( Δευτέρα 23/12/2019 )

Posted by Giannis Zinas on Monday, December 23, 2019