Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, αφού επιλήφθηκε του Φύλλου Αγώνα του αγώνα πρωτ/τος της 28.4.18 ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, αποφασίσθηκε να κληθούν σε απολογία:

1.-Το σωματείο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ για ρίψη κροτίδας από φιλάθλους του στο 60’ λεπτό του αγώνα εντός του αγων.χώρου, στον αγώνα της 28.4.2018 ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ και είσοδο φιλάθλων του στον αγων.χώρο μετά το τέλος του αγώνα, οι οποίοι συνεπλάκησαν με αντίπαλους ποδ/στες.
2.-Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ για είσοδο του στον αγων.χώρο χωρίς την άδεια του διαιτητή ο οποίος χαστούκισε αντίπαλο ποδ/στη,με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του παραπάνω αγώνα.
3.-Τον εκπρόσωπο και τον προπονητή του σωματείου ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ γιατί στον παραπάνω αγώνα απευθυνόμενοι στον παρατηρητή του αγώνα τον έβρισαν και του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς.
Τέλος η επιτροπή μηδένισε το σωματείο ΠΟΝΤ.ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΑΧΟΥ, γιατί στον αγώνα της 28.4.18 ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ-ΠΟΝΤ.ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΑΧΟΥ δεν κατέβηκε να αγωνισθεί, κατακυρώνοντας τον αγώνα υπέρ του ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3-0 και του επέβαλλε χρημ. πρόστιμο 500 Ευρώ, ενώ του αφαιρεί 2 βαθμούς από το τρέχον πρωτ/μα και 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτ/μα 2018/19.