Ο Σάκης Παγγούρας πήρε μέρος στην εκπομπή « Η μπάλα στην κερκίδα » του ράδιου avena97,7 την Τρίτη 26-6-2018 και μεταξύ άλλων είπε:

« Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μία ομάδα του νομού. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να βρεθώ σε αυτή. Την απόφαση την πήρα κατόπιν μεγάλης σκέψης. Έχω βάλει σαν στόχο την άνοδο του Ολυμπαικού Λουτρού. . Κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν. Πολλοί ποδοσφαιριστές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλάζουν ομάδες. Από τους παίκτες που θα έρθουν μαζί μου θα συνεργαστώ όπως και παλαιότερα. Δεν θα φορτώσω οικονομικά την ομάδα. Θα κυμανθούμε στα περσινά οικονομικά επίπεδα. Από πέρυσι είχα την πρόταση για συνεργασία. Και εκτός νομού είχα προτάσεις συνεργασίας, όπως και από το εξωτερικό. Ο Πασχάλης ο Τζάκας βρίσκεται στο Ντητρόιτ και μέσω αυτού μου έγινε πρόταση συνεργασίας για να αναλάβω τη σχολική ομάδα. Τελικά επέλεξα να μείνω εδώ για οικογενειακώς λόγους. Δεν μπορεί να μου ρίξει κανείς την ευθύνη για την ομάδα του Λιανοβεργίου που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Η ψυχή της ομάδας ήταν ο Παντελής Γιαννόπουλος είχε αποσυρθεί και αποφάσισα να φύγω από την ομάδα. Δεν βάζω σαν κριτήριο το οικονομικό. Είμαι υποχρεωμένος να συζητώ με οποιαδήποτε ομάδα. Για πέρσι άφησα πίσω μου μία άνοδο στο Πλατύ.»

Αναφέρθηκε στο Νίκο Αναστασόπουλο και είπε ότι:

« Έχει τη δική του ακαδημία στο Λουτρό και όχι της ομάδας του Λουτρού. Εγώ κοιτάω την άνοδο της ομάδας και αυτό θα προσπαθήσω να πετύχω.»

Στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος είπε ότι έδωσε την ευκαιρία να πάρει μέρος σε πολλά παιχνίδια ο Βουλγαρόπουλος. Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, όπως της Νίκης Αγκαθιάς. Ο νομός Ημαθίας έχει πολλά παιδιά στις Ακαδημίες και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίσουν. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις Ακαδημίες κάνουν καταπληκτικό έργο.

Μίλησε για την ομάδα του Πλατέος που βαδίζει σε πολύ καλά επίπεδα. Έχει δώσει ευκαιρία σε ένα νέο προπονητή, τον Τάσο Χουρσουζίδη και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Αναφέρθηκε για την περσινή χρονιά στην ομάδα αυτή και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους σε μία ομάδα. Είχα στόχο το πρωτάθλημα, αλλά πέτυχα την άνοδο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν φιλίες και έχω καλές σχέσεις με όλους. »

Στη συνέχεια ο Σάκης Παγγούρας έκανε αναδρομή στο παρελθόν του και στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. Μας είπε ότι ασχολήθηκε δέκα πέντε χρόνια επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Έχει αρχείο από την πορεία του. Μας θύμησε τη φιέστα της Βέροιας μέσα στον Ολυμπιακό όπου τον νίκησε. Οι στιγμές εκείνες ήταν οι καλύτερες. Η ομάδα της Βέροιας έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση. Ήταν αρχηγός στην ομάδα και έδινε το περιβραχιόνιο σε μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχουν διαπρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον πληγώνει η πορεία της Βέροιας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη από πρώτο χέρι…