Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας η ομάδα του Άρη Π.Σκυλιτσίου υποδέχτηκε την ομάδα της Α.Ε Σχοινά. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, ωστόσο και οι δυο θέλαν και πάλεψαν για την νίκη η κάθε ομάδα για τους δικούς της λόγους.

Ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο και για τους δύο με την ομάδα του Σχοινά να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και τους γηπεδούχους να ισορροπούν την κατάσταση μετά το πρώτο τέταρτο. Τίποτα το ιδιαίτερο με τις όποιες ευκαιρίες και για τους δυο να μην είναι κάτι το εντυπωσιακό. Παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να υπερτερούν σε εμπειρία και δύναμη και με την ομάδα του Σχοινά να προσπαθεί να κερδίσει μέτρα ποντάροντας στην ταχύτητα των νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Ποντάραμε σε ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο και δικαιωθήκαμε, γκολ, δύναμη και ευκαιρίες ήταν το σκηνικό του δευτέρου 45’.

Καλυτέρα πατούσαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι και στο 55’ ο  Μωραΐτης με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον εκπληκτικό για ακόμη μια φορά Βρεττό.Την μεγάλη στιγμή του αγώνα κυνηγούσαν και οι φιλοξενούμενοι και την βρήκαν δυο λεπτά αργότερα στο 57’ με τον Λευτέρη Κίτσα να χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-1.Κάπου εκεί είδαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τους γηπεδούχους καθώς κυριαρχούσαν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.Ο Τάνης Κ. με κοντινό σουτ κατάφερε να νικήσει τον Βρεττό στο 60’ ανοίγοντας το σκορ. Το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά καθώς πήγε στην δύναμη και στα σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δυο πλευρές. Προσπάθησαν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι αλλά είχαν σε κακή μέρα πολλούς παίχτες που αποτελούν βαρόμετρα για την ομάδα. Το παιχνίδι αποφάσισε να τελειώσει ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου Φωτιάδης στο 75’ καθώς πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ βγαίνοντας στην πλάτη των αμυντικών του Σχοινά και τελειώνοντας την φάση υποδειγματικά σημειώνοντας και το τελικό 2-0.

MVP Tου Αγώνα(Φωτιάδης Στέφανος):Έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ και η παρουσία του στον χώρο του κέντρου ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική για το αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Άρη Π.Σκυλιτσίου (Noύσιος Γιάννης):Μαυρόπουλος, Μωραΐτης Δημ., Κουτσιάδης,Καραβασίλης,Μάρτος,Κίτσας,Μωραΐτης Γρηγ.,Φωτιάδης,Κολεσίδης,Τάνης Κ.(65’ Συρόπουλος),Δημούλτσης

Α.Ε Σχοινά (Tάσος Χουρσουζίδης):Βρεττός,Κουκλάς Χ.,Μαραγκός,Θεωδορίδης,Κίτσας Ε.,Μπενίσκος,Παπακωνσταντίνου,Θεωδόρου(77’Παπαδόπουλος ),Τσιπλάκης(67’ Σεβαστιάδης),Κουκλάς Π.,Κωτούλας(85’Παπαδόπουλος Δημ.)

Διαιτησία(Tρέυλας,Μουσενίκας,Τότσκας): Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να είναι κοντά στις φάσεις και να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι.