Το ρεπορτάζ είναι της ΑΕΚ Βέροιας
Σύνθεση ΑΕΚ Βέροιας: (Κατικαρίδης Μάριος). Αλαμπουρινός, Καρασαλίδης, Κουτσούκης, Παπουλίδης, Κουκότσικας, Ψάλτης Ρ, Ψάλτης Ν (70′ Μπαλτζής), Βουδούρης (75′ Χατζηαντωνίου), Χολέβας (58′ Μουστάκας), Σολάκογλου ( 45′ Σαράφης), Ράμα.
Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας με πλήρη κατοχή και αρκετές επιθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Σαφώς το μικρό διάστημα λειτουργίας μας έπαιξε το ρόλο του, όπου φάνηκαν οι αδυναμίες όσο αφορά την επίτευξη τέρματος. Ατομικό λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί 1-0. Στο 40΄ έπειτα από κερδισμένο κόρνερ και σούτ μέσα απο την μικρή περιοχή έγινε  το 1-1. Η ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας εμφανίστηκε πιο έτοιμη στο δεύτερο ημίχρονο και με πλήρη κατοχή απο μέρους της ανάγκασε την ομάδα μας σε αρνητικό ρόλο. Η πίεση έφερε δεύτερο και τρίτο ατομικό λάθος της άμυνας και τη μετατροπή του σκορ σε 3-1.
Το συμπέρασμα μας η επιμονή και υπομονή στην σωστή δουλειά έως το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς ώστε να ανταγωνιστούμε ομάδες με περισσότερο χρόνο λειτουργίας από εμάς.