Οι παίκτες της Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησαν με 4-2 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά σε περισσότερους από 10.000 φίλους του Δικεφάλου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, όπου ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο 12′ με ωραία προσπάθεια και τελείωμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ισοφάρισε με κεφαλιά με τον Μαρκόφσκι στο 19′.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και δύο λεπτά μετά μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με το δεύτερο γκολ του Ιωαννίδη. Οι παίκτες του Γκαρσία είχαν και πάλι τη λύση και στο 25′ μετά από σέντρα Λύρατζη, ο Γκαργκαλατζίδης με κεφαλιά έκανε το 2-2. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και αποφασισμένα να καθαρίσει το ματς και να κλειδώσει το τρόπαιο. Στο 67′ ο Μαρκόφσκι σε κενή εστία έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ και στο 72′ ο Μιχαηλίδης μετά από φάουλ του Τσαούση με κεφαλιά πέτυχε το 4-2 και κλείδωσε την νίκη, μαζί με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι νεαροί παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη τους επιτυχία, με τον κόσμο να αποθεώνει ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Παπαδόπουλος Σ., Λύρατζης, Τσαούσης Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Κόζακ, Μαρκόφσκι, Γκαργκαλατζίδης

πηγή:paokfc.gr