ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ : 2
Μονόδρομος πλέον η νίκη για τον ΠΑΟΚ μετά από το  αρνητικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία με 2-2 απέναντι σε έναν αξιόλογο  και αξιόμαχο αντίπαλο σαν τον Πανιώνιο. Αλλά όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ  που διεκδικεί πρωτάθλημα οτιδήποτε πέρα από την νίκη είναι αρνητικό.  Κραδασμούς και για τον προπονητή του  Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς τα  αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα μέχρι τώρα.  Αξιόμαχη και με καλό  σύνολο φέτος η Ξάνθη που προέρχεται από ισοπαλία μέσα στα Γιάννενα με  1-1.
Επιτακτική η νίκη για τον ΠΑΟΚ που εύκολα η δύσκολα θα έρθει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ : 1
Βρίσκει τα πατήματα της η ομάδα της Τρίπολης νικώντας και τον Λεβαδειακό με 2-0 μένοντας έτσι στο κυνήγι της Ευρώπης. Δεν πείθει και φέτος η Κέρκυρα που εάν και νωρίς φαίνεται να είναι μια από της ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους, προηγήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό αρκούσαν όμως 20 λεπτά για να δεχθούν 3 γκολ για το τελικό 1-3.
Καλύτερη ομάδα η Τρίπολη και θα πάρει τους 3 βαθμούς.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ : 2

Η ομάδα της Λιβαδειάς προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην Τρίπολη χάνοντας με 2-0 που αν και έκανε ένα καλό ξεκίνημα δεν τρομάζει την ομάδα του Χιμένεθ που εκτός απροόπτου θα πάρει τους 3 βαθμούς προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι στο κυνήγι του τίτλου
Καλύτερη σε όλες της γραμμές η ΑΕΚ και λογικά δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα.

                                                       Πεχλιβανίδης Μανώλης