Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Βέροιας και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ QUEEN’S BOYZ 2007 σε μια προσπάθεια  να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη ημέρα της ομάδας καλούν τα μέλη του ΓΑΣ Βέροιας,και κάθε φίλαθλο της Βέροιας,την Τετάρτη 18/4και ώρα 7.30μ.μ να δώσει το παρόν στον πολυχώρο ΕΛΗΑ με σκοπό να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθούν τόσο οι συλλογικότητες γύρω από την ομάδα, όσο και η τοπική κοινωνία με σκοπό να βρει τον δρόμο της η «Βασίλισσα του Βορρά».

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Παλαιμάχων Βέροιας:
«Από τον Σύλλογο Παλαίμαχων Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Καλούνται τα μέλη του ΓΑΣ Βέροιας, και κάθε φίλαθλος της Βέροιας, την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα του πολυχώρου ΕΛΗΑΣ, προκειμένου να συζητήσουμε την προοπτική της ομάδας της πόλης μας, και της καρδιάς μας, της Βασίλισσας του Βορρά».

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ QUEEN’S BOYZ 2007: Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ QUEEN’S BOYZ 2007 καλεί όλα τα μέλη του και κάθε φίλαθλο της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ του ΒΟΡΡΑ που έζησε ανεπανάληπτες στιγμές με την ομάδα της πόλης μας. να βρίσκεστε την Τετάρτη 18 Απριλίου στης 7:30 μ μ στην αίθουσα του πολυχώρου ΕΛΗΑΣ, να συζητήσουμε μαζί με τους παλαίμαχους και τους φορείς της πόλης μας το μέλλον της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ της καρδιάς μας ΒΕΡΟΙΑ η πόλη μου, ΒΕΡΟΙΑ η ομάδα μου. Όλοι μαζί να φτιάξουμε την ομάδα της πόλης μας…………..
Με εκτίμηση το διοικητικό συμβούλιο
Του συνδέσμου. Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ QUEEN’S BOYZ 2007

Ρεπορτάζ: Μανώλης Πεχλιβανίδης