15.7 C
Αλεξάνδρεια, Ελλάδα, 59300
Παρασκευή, Μάιος 10, 2024
Α.Σ (F.C,).ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ:Νέος προπονητής τερματοφυλάκων o Διονύσης Γρηγορόπουλος

Α.Σ (F.C,).ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ:Νέος προπονητής τερματοφυλάκων o Διονύσης Γρηγορόπουλος

Η διοίκηση του Α.Σ (F.C,).ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του matiespellas.gr ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διονύση Γρηγορόπουλο,ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και θα εκτελεί χρεη προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.
Η προσθήκη του κ Διονύσης Γρηγορόπουλο στο τεχνικό επιτελείο αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση της διοίκησης Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , καθώς πρόκειται για έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους προπονητές τερματοφυλάκων Ελλάδα και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη πλούσιες εμπειρίες
Ο κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στην Αναγέννηση Γιαννιτσών,στη Ζάκυνθο,στη Ναουσα ,στην Αλεξάνδρεια,στην Κ20 Βέροιας και σε άλλες ομάδες.
πηγή:matiespellas.gr
Ο κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook δήλωσε:
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τούς ανθρώπους της διοίκηση για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή!
Πραγματικά πρώτη φορά στην 11Χρόνη καριέρα μού με το όραμα και το πλάνο τούς με έκαναν να νιώσω πραγματικός επαγγελματίας!
Υπόσχομαι από την πλευρά μου στην διοίκηση, στο φίλαθλο κοινό τον Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής να δώσω τον καλύτερο μού εαυτό!
Τά υπόλοιπα στο γήπεδο.
Καλή αρχή και δύναμη σε όλους μάς να έχουμε υγεία και επιτυχίες!