Σε ρυθμούς προετοιμασίας αθόρυβα αλλά δυναμικά έχει μπει για τα καλά η ομάδα του Μακροχωρίου. Υπό τις οδηγίες του προπονητή Γρηγόρη Ηλιάδη και του νεοαποκτηθέντα γυμναστή με θητεία στην ΠΑΕ Βέροια Γκόραν Γκουζιγιάν ,συνεχίζει την προετοιμασία της, δίνοντας έμφαση στο «χτίσιμο» φυσικής κατάστασης, ενώ ακολουθεί και το «μοντάρισμα».

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Με παίκτες από τον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς και με τις καινούριες ποιοτικές προσθήκες που έχουν γίνει, σε συνδυασμό με το «νέο αίμα» τόσο σε διοικητικό αλλά και ομαδικό τομέα άπαντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ότι η περσινή καλή εικόνα της ομάδας θα συνεχιστεί και την νέα σεζόν κάνοντας το βήμα παραπάνω.

Στο πλευρό των παικτών βρίσκεται ο πρόεδρος του Μακροχωρίου Γιάννης Μηνάς που μαζί με τον αδερφό του Χρήστο και μέλη του Δ.Σ στηρίζουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών τους.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε μέσω του Epilogesnews το καινούργιο προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής ενώ μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα στηρίζει την νέα γενιά και το Μακροχώρι θα συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά το νέο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας:

Υπεύθυνος Ακαδημίας:Παπαστέργιος Αθανάσιος

Γκόραν Γκουζιγίαν

Πίκος Λάζαρος

Ηλιάδης Γρηγόρης

Προπονητής Τερματοφυλάκων:Θεοδοσιάδης Αλέξιος

Τα τμήματα υποδομής θα ξεκινήσουν από τις 17 Αυγούστου ενώ η ομάδα προσκαλεί του μικρούς φίλους της στρογγυλής θεάς να γίνουν μέλη της Ακαδημίας του Μακροχωρίου.

Η εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6945292417-Παπαστέργιος Αθανάσιος κάθε μέρα μετά τις 17:00 μ.μ

Τέλος να αναφέρουμε και την σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας στην εικόνα του γηπέδου.Ένα γήπεδο κόσμημα για τα επίπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τα μέλη της ομάδας φροντίζουν για την περαιτέρω βελτίωσή του.