Την Τετάρτη 01 Αυγούστου, ξεκίνησε με ενθουσιασμό και την πεποίθηση για μια ελπιδοφόρα νέα αγωνιστική περίοδο, η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Αλιάκμων Νησελίου.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που έλαβε χώρα στο γήπεδό του Νησελίου βρέθηκε το Εpilogesnews ώστε να απαθανατίσει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας καθώς και του τεχνικού της ομάδας Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου.

Ο τεχνικός της ομάδας καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Παρών στην προπόνηση και οι άνθρωποι του Δ.Σ. της ομάδας κάνοντας τις ανάλογες ευχές.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ομάδα προχώρησε σήμερα σε δυο σημαντικές προσθήκες ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας για την δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό Σωτήρη Παπαδόπουλο που πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρού και τον 21χρονο αμυντικό Τζεμάλ Χουσείνογλου με θητεία στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Το Epilogesnews εύχεται στην ομάδα του Αλιάκμων Νησελίου καλή αρχή και φυσικά σε όλους τους παίχτες να έχουν μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Σωτήρης Παπαδόπουλος:

Τζεμάλ Χουσείνογλου:

Συνέντευξη προπονητή Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου:

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή πρώτη της ομάδας: