Σε ένα βαρύ γήπεδο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε εκτός έδρας την Ποντιακή Νεολαία Αράχου με 1-5. Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική.

Ο ΠΑΟΚ πολύ ανώτερος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου δυσκολεύτηκε  μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ στο 40’ με τον Πετράι. Στη συνέχεια και μετά από  τρία λεπτά ήρθε και το δεύτερο γκολ  με τον Καραντουλαμά. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αράχου είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού του Κρίστο και Αναστάση.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια  με 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκετο παιχνίδι  με την υπεροχή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και φαινόταν ότι η συνέχεια θα ήταν μία τυπική διαδικασία γι΄ αυτόν. Η ομάδα του Αράχου δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην υπεροχή του ΠΑΟΚ και στο 71’ και 74’ ο Αργυρόπουλος και ο Πατατούκας πέτυχαν αντίστοιχα τα επόμενα δύο γκολ. Σε εκείνο το διάστημα του αγώνα ο Άραχος με ένα δυνατό βολέ του Δερμιτζόγλου μείωσε σε 1-4. Στη συνέχεια και στο 88’ ο Κίτσας Θανάσης πέτυχε το  τελικό σκορ 1-5.

Για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου ο δρόμος είναι δύσκολος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και η παραμονή της στην κατηγορία θα εξαρτηθεί από τους επόμενους αγώνες μια και έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.

Εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέπεις των φιλάθλων για την παραμονή των ομάδων της Ημαθίας στην Γ΄ Εθνική θα δούμε ένα δραματικό φινάλε στην ουρά της βαθμολογίας.