O Αγροτικός Αστέρας Πλατέος θα κάνει ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 και Ώρα 8 στα γραφεία του συλλόγου. Ο πρόεδρός του,  ο Καζαντζίδης Πόλυς,  μεταξύ άλλων μας είπε:

– Θα είναι ανοιχτή Γενική Συνέλευση;

– Ο κάθε φίλαθλος του Αστέρα θα μπορέσει να έρθει,  να την παρακολουθήσει , να πει τις απόψεις του και αν μπορεί να βοηθήσει.

– Τι αναμένεται; Ποιο είναι το κλίμα γύρω από την ομάδα;

– Το κλίμα είναι και καλό και κακό γύρω από την ομάδα. Κατά τη γνώμη μου το κακό είναι, ότι δύο μέλη της διοίκησής μας, εργαζόντουσαν στο εργοστάσιο της NESTLE  το οποίο έχει κλείσει,, που σίγουρα δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν,  τουλάχιστον όσο βοήθησαν τα περισσότερα χρόνια. Μπορεί να μην μπορούν να βοηθήσουν και καθόλου οι άνθρωποι. Από κει και πέρα θα έχει ενδιαφέρον από ένα ή δύο ανθρώπους να βοηθήσουν την ομάδα. Χρειάζονται κι άλλα άτομα για να συνεχιστεί η προσπάθεια,  για να μην είμαστε δύο και τρία άτομα και να τρέχουμε την ομάδα.

– Η πορεία την οποία κάνατε ήταν πολύ καλή.

-Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος έχει ανέβει επίπεδο. Πέρυσι ήταν στην Β. Φέτος ανέβηκε στην Α΄. Έκανε καλή πορεία. Πρωταγωνίστησε στα 3/4 του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα κάποιοι τραυματισμοί,  ατυχή αποτελέσματα μας έθεσαν εκτός τετράδας. Πιστεύω,  ότι δημιουργήσαμε ένα σύνολο,  το οποίο ήταν ανταγωνιστικό καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος . Μπορώ να πω,  ότι πολλοί δεν το περίμεναν και πολλοί από σας θεωρούσατε,  ότι στην αρχή του πρωταθλήματος,  ότι εμείς θα παλέψουμε για να σωθούμε.

-Έχει δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα στους φιλάθλους.  Το θέμα είναι να διατηρηθεί αυτό το κλίμα και να έρθουν κοντά στην ομάδα και ίσως πρόσωπα που δεν τα περιμένετε;

-Δεν ξέρω αν περιμένουμε ή όχι, το μόνο που μπορώ να πω,  είναι ότι για να συνεχιστεί η ομάδα,  πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα και να στηρίξουν την ομάδα,  γιατί δεν φτάνει μόνο ένας Καζαντζίδης

– Αναμένουμε να δούμε,  τι θα γίνει;

– Και εμείς περιμένουμε τι θα γίνει. Αν όχι την Τρίτη,  πιστεύουμε,  ότι θα ξεκαθαρίσει το πράγμα σε 10-15 μέρες. Θα είναι έτοιμος ο Αγροτικός  Αστέρας Πλατέος για την επόμενη χρονιά.

– Να σε ευχαριστήσω πολύ Πόλυ  Καζαντζίδη. Εύχομαι να πετύχει το εγχείρημα σου,  ούτως ώστε να βρεις ανθρώπους,  να σε πλαισιώσουν και να συνεχίσεις αυτά,  τα οποία έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

– Να ΄στε καλά.  Ευχαριστώ που μου δώσατε το βήμα να μιλήσω

– Γεια σας

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Την Τρίτη 18-6-2019 θα γίνει η ανοικτή Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος. Δηλώσεις του προέδρου, Πόλυ Καζανζτίδη

Posted by Giannis Zinas on Thursday, June 13, 2019