Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Football League . Τον δύσκολο αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Βόλου θα διευθύνει ο κ. Περράκης από τον Σύνδεσμο της Αθήνας

Ο Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΑΕ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σκαθαρούδη.

Στο ματς του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Γυναικών  στις Σέρρες με την Πανσερραϊκή (12/1, 15.00), στα πλαίσια του 1ου ομίλου της Β Εθνικής, διαιτητική τριπλέτα θα είναι οι Δημήτρης Γκαϊτατζής, Χριστοφόρα Νικολαΐδου και Ελένη Ιορδανίδου από την ΕΠΣ Δράμας.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής . Το ντέρμπι Αγκαθιάς- Γιαννιτσών θα διευθύνει ο κ. Αγγελούλης από τον σύνδεσμο της Λάρισας με βοηθούς τους κ.κ  Κουτούμπα και Πατέτσο (Λάρισας) και Αγρ. Αστέρας- Τρίκαλα διαιτητής ο κ. Σιδηρόπουλος (Πέλλας) βοηθοί οι κ.κ Ταγκαλίδης κααι Δεβερτζής (Πέλλας)

Διεξήχθησαν χθες Τετάρτη οι δυο εξ αναβολής αγώνες της 15ης αγωνιστικής, στην Α’ ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.  Στο Νεόκαστρο, η Μελίκη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Κοπανό. Ισόπαλο έληξε και το δεύτερο εξ αναβολής ματς, ανάμεσα στην Κουλούρα και τον Αχιλλέα, με σκορ 2-2.

Τον μεσοεπιθετικό Στάθη Νατσικόπουλο από την Α.Ε Σχοινά είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της η Δόξα Λιανοβεργίου.

Επιστροφή του Tσούκη Νεκταρίου στην Καψόχωρα από τον Ολυμπιακό Λουτρού

Δύο νίκες ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων Κ-12 και Κ-14 της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, που υποδέχθηκαν την χθες Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Πέλλας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Ο.

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων -επειδή η 11η Ιανουαρίου πέφτει Σάββατο- η χειμερινή μεταγραφική περίοδος παρατείνεται έως την πρώτη εργάσιμη, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ετήσιος χορός και κοπή της πίτας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Tai Chi Chuan «Τα πάντα ρει» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8μμ, στο εστιατόριο «Λοζίτσι».

Με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Αετών Βέροιας στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Δεν κατάφερε ο Ζαφειράκης Νάουσας να νικήσει τον ΑΟΚ Βέροιας για την πρώτη αγωνιστική του έτους και ηττήθηκε με 64-77. Με την ήττα αυτή υποχώρησε μια θέση (4η), πίσω από Βατανιακό, Ίκαρο Γιαννιτσών και ΑΟΚ Βέροιας

Με την Ναουσαία πρωταθλήτρια του σκι αντοχής Μαρία Ντάνου, συναντήθηκε, πρόσφατα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ;

ΑΤΛΑΣ Ζερβοχωριου  Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις για το 2020 προχωρήσε η διοίκηση του Άτλα Ζερβοχωρίου. Πρόκειται για τον 16χρονο χαφ Πολυχρόνη Τηλκερίδη και τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτριο Μπαλτζή. Ο Πρόεδρος, ο προπονητής και το Δ.Σ. τους καλωσορίζουν θερμά και τους εύχονται υγεία και πάντα επιτυχίες!

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για το νέο έτος….
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!!!
Και πάντα με υγεία!!!

Πρώτος αγώνας για την νέα χρονιά !!!
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ
V.S.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
12-01-2020
15:00
ΓΗΠΕΔΟ: ΖΕΡΒΟΧΩΡΊΟΥ
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά !!!
Υγεία ευτυχία και αγάπη σε όλους !!!

Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας   Ανασκόπηση έτους 2019 και εκτιμήσεις για το 2020!

Dimitris Antifakos Κουίζ!!!!Παιχτες και Χρονολογια…..
Σακης Σιμπος ΠΡΏΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020……ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ….
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας »Μέγας Αλέξανδρος» Μετά το τέλος των εορτών η προπονήσεις τής Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μεγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ξαναβρισκουν το γνωστό πρόγραμμα τους Τρίτη και Παρασκευή στο Δημοτικό γήπεδο Αγίου Γεωργίου με ώρα έναρξης της 4.30μμ.
Διονύσης Γρηγορόπουλος Πίστη, εμπιστοσύνη και επιμονή στα νέα καί σοβαρά παιδιά πού έχουν αληθινά πραγματικά όνειρα!
Στέργιος Διαμάντης, Μετά από χρόνια και πάλι μαζί!!!!!!!!!!
Σοφία Σίμπου ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ 2 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Αντώνης Βασιλείου Πάντα τέτοια! Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια! Να το χαίρεστε το παιχνίδι και να περνάτε καλά!
VERIA NFC – 2019 Η σχολή ποδοσφαίρου ΝΠΣ Βέροια συμμετείχε στο 15ο Golden Cup που διοργάνωσε ο ΟΑΣΠΕ στα γήπεδα Planet στην περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Athlos Alexandrias Basketball Academy ΛOΓΩ THΣ KAΘYΣTEPHΣHΣ ΣTHN OPIΣTIKH ΠAPAΔOΣH TOY KΛEIΣTOY TOY 2OY ΓYMNAΣIOY KAI ΓIA THN AΠOΦYΓH ANATPOΠΩN THΣ TEΛEYTAIAΣ ΣTIΓMHΣ ΣTO ΠPOΓPAMMA MAΣ KAI ΓIA THN ΠEMΠTH 9 IANOYAPIOY 2020 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣTO ΓHΠEΔO TOY 1OY ΓYMNAΣIOY

 Νικος Τουλικας  Στη ζωή την πορεία τη διαγράφει η κατεύθυνση που ο καθένας αποφασίζει να δώσει στην ύπαρξη του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Σύντομες αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS -ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Πέμπτη 9/1/2020 )

Posted by Giannis Zinas on Thursday, January 9, 2020