Ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, ένας ΠΑΟΚ που προέρχεται από το διπλό μέσα στην Ξάνθη και έναν Παναθηναϊκό λαβωμένο και από αγωνιστικής πλευράς αλλά και διοικητικής καθώς έχασε από τον Πανιώνιο εντός έδρας με 0-1 και μετά οικονομικά του συλλόγου να μοιάζουν σαν βαρέλι δίχως πάτο. Ελπίζει σε στραβοπάτημα των διεκδικητών για να ανέβει στην 1η θέση ο ΠΑΟΚ αρκεί να κάνει το καθήκον του και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : 1

ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία αναμετριόνται στους Ζωσιμάδες, και δυο προέρχονται  από ισοπαλίες ο ΠΑΣ μέσα στην Λάρισα με 1-1 και η Λαμία εντός έδρας με τον Παναιτωλικό με 2-2. Δυνατή έδρα και με κόσμο δίπλα στην ομάδα ο ΠΑΣ εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, καλή ομάδα η Λαμία αλλά δεν θα καταφέρει να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΑΜΙΑ : 1

Στάδιο Νέας Σμύρνης και το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Πλατανιά να μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα, υπεροχή σε όλα τα σημεία για τους γηπεδούχους και με τον Πλατανιά να είναι πιο κοντά στα γήπεδα της  Football League από ποτέ, εντυπωσιάζουν οι γηπεδούχοι για μια ακόμα χρονιά που παίρνοντας και διπλό μέσα στην Λεωφόρο ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα, φιλόξενη αποδείχτηκε η Κρήτη για τον Ατρόμητο καθώς ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να τον απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με το 1-3 να τα λέει όλα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ : 1  ( OVER )

Πεχλιβανίδης Μανώλης