1) ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: 1

Στις 2 με 2.3 μονάδες κυμαίνεται ο άσσος της Ξάνθης και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί όχι. Ήττα στις καθυστερήσεις για την ομάδα της Ξάνθης μέσα στην Λάρισα με 1-0 με το γκολ να σημειώνεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, άξιζαν κάτι παραπάνω αλλά η τύχη σε αυτό το ματς δεν ήταν με το μέρος τους. Μπρίτο, Καμαρά και Τριάδης δεν θα είναι στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς. Κάτι παραπάνω από ήττα για τον ΠΑΟ στο γήπεδο της Τούμπας με το τελικό 4-0 να τα λέει όλα. Tα προβλήματα πολλά και στην ΠΑΕ κάνουν αγώνα δρόμου για να βρουν λύσεις. Το φως στο τούνελ έσβησε με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο να αποσύρει τελικά το ενδιαφέρον του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Κουτρουμπής από την ομάδα καθώς ενημερώθηκε από την ΠΑΕ να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Θεραπεία έκαναν οι Μολίνς, Λουτσιάνο και ατομικό πρόγραμμα οι Μολέντο, Μουνιέ, Σιλά, Κότσαρης που εκτός απροόπτου δεν θα είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αξίζει το ρίσκο στον άσσο και θα το πάρουμε!!!

 

2)AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1

Κοντά στο 1,80 ο άσος της Τρίπολης και δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε μαζί του. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της και τον καλό της εαυτό νικώντας και τον Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας με 1-3 παίζοντας παράλληλα και όμορφο ποδόσφαιρο. Αλεξάντρ Στανισάβλιεβιτς, Ντουντού και Ζουμά δεν υπολογίζονται από τον Σάββα Παντελίδη και λογικά θα αποτελέσουν παρελθόν. Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήτα με 1-4 δείχνοντας για μια ακόμη φορά της αμυντικές αδυναμίες που έχει. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Μάκη Χάβου με τους Μπράβο, Λόπες και Χαντάκια να είναι αμφίβολοι. Στηρίζεται στην έδρα η ομάδα της Τρίπολης και λογικά θα το δείξει και σε αυτό το παιχνίδι.

 

3)ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ: 1

Καλή ομάδα η Λαμία παίζοντας έξυπνα καταφέρνει τουλάχιστον να μην χάσει, το ίδιο έκανε και μέσα στα Γιάννενα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1.Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για την Λαμία με τον Κρισάντους να αποτελεί παρελθόν καθώς δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Ξάνθη παίρνοντας παράλληλα και βαθμολογική ανάσα νικώντας την με 1-0.Ξένο σώμα πρέπει να θεωρούνται οι Ναβάρο και Κόντορ που εκτός απροόπτου θα αποχωρήσουν. Τίποτα το αξιόλογο η ομάδα της Λάρισας που εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το χειρότερο. Καλώς ο άσος στο 2 με 2.20 και ευκαιρία της Λαμίας να πάρει το τρίποντο.