Με τον προπονητή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Πέιο Φίλιππο,  συζητήσαμε για το πρόγραμμα το οποίο είχε η Ακαδημία του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ( 9-10/3-2019)  και συγχρόνως αναφερθήκαμε σε θέματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα των Ακαδημιών αλλά και γενικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και καλούνται οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Ημαθίας να την ακούσουν και να πάρουν ανάλογα μέτρα.Ο Φίλιππος Πέιος είναι αρκετά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και έχουν την ανάλογη  βαρύτητα  αυτά που αναφέρει για τους δύο τρείς διαιτητές που δημιουργούν προβλήματα με τις αποφάσεις τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Φίλιππος Πέιος: “ Διαπιστώνουμε σε κάποια παιχνίδια, από συγκεκριμένους διαιτητές, να μην είναι επαρκείς.  Είναι κάποιοι διαιτητές που είναι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο, κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν τα ίδια πράγματα. Νομίζω ότι είναι ακατάλληλοι στο να συμμετέχουν  στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας. Τα λάθη που κάνουν γίνονται χωρίς σκοπό, αλλά δεν τους ταιριάζει. Δεν έχουν τις γνώσεις που ορίζει ο ΚΑΠ ( Κανονισμός Αγώνα ποδοσφαίρου ) . Είναι στάσιμοι,  δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω ή δεν μελετάνε ή δεν βλέπουν ποδόσφαιρο. Είναι μία μικρή μερίδα διαιτητών. Είναι αρκετά χρόνια στο χώρο. Ποτέ δεν θα ασχοληθώ με κάποιον διαιτητή που έχει μπει τώρα στο χώρο της διαιτησίας και θα κάνει κάποιο λάθος, είτε ανθρώπινο,  είτε κάποια κακή εκτίμηση, αλλά νομίζω ότι είναι δυο-τρεις. Όλοι οι παράγοντες και προπονητές τους γνωρίζουμε. Η Επιτροπή Διαιτησίας πρέπει να το δει αυτό, να τους κρίνει ανάλογα με το επίπεδο της κατάρτισης και της μόρφωσης τους. Οι συγκεκριμένοι δεν μπορούνε.”

Δείτε πολλά περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ