Δανειζόμαστε την ανάρτηση από το Facebook του Πέιου Φίλιππου.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα πως 9 ποδοσφαιριστες της περυσινής Κ16 του Μεγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανέβηκαν στο ερασιτεχνικό τμήμα και θα παρακολουθησουν της προπονητικες μοναδες του προπονητη Γιαννη Καψαλιαρη.
Ο απολογισμός του προπονητή Πέιου Φίλιππου ενασχόλησης στα 3 χρόνια Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος .
Άγγελος Λέκα (Γηγενής 3 χρόνος )
Αλέξανδρος Λέκα (Γηγενής 3χρονος)
Κουρπαγιαννίδης Κώστας (Γηγενης 3 χρόνος)
Σαρκα Εμανυηλ (2 χρόνος εχει δουλέψει και σε άλλη Ακαδημία)
,Καλαιτζιδης Δημήτρης (γηγενής 2 χρόνος έχει δουλέψει και σε άλλη Ακαδημία),
Καλαιτζιδης Κωσταντινος (3 χρόνο γηγενής)
έχει δουλέψει και σε αλλη Ακαδημια)
Μαρινος Λεκα ( 3 χρόνος γηγενης)
Κωστοπουλος Αλέξανδρος (Γηγενης 2χρονος έχει δουλέψει και σε αλλη Ακαδημία)
Claudio Marcou Γηγενής 2 χρόνος ) και έπεται και συνέχεια.
Δεν θα αναφερω του ποδοσφαιριστες που και αυτη ανεβηκαν στο ερασιτεχνικό τμημα (Καφετζης Π., και Ντανιελ Καρατζε) μιας και είναι ενα χρόνο στην ποδοσφαιρική Ακαδημία και η δικη μου προπονητική επίδραση είναι μηδαμινή.
Μια απόδειξη στους επικριτές και πολέμιους αυτής της μεγάλης προσπάθειας.Να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στους προαναφερόμενους αθλητές να τους πω πως το βημα που τους δόθηκε από το προπονητικό τιμ του ερασιτεχνικου τμηματος δεν θα έχει συνέχεια χωρίς δουλειά, πειθαρχία, ζήλο, υπομονή και στόχο .Σίγουρα πρέπει να τους δοθούν και οι ανάλογες ευκαιρίες για να αποδείξουν την αξια τους .
Μια συμβουλή στους παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων δημιουργήστε εστίες αθλητισμού (αλάνες-γήπεδα-κυψέλες)και δώστε ευκαιρίες στα παιδιά και στο τέλος θα σας δικαιώσουν και θα σας λένε όλοι έχετε μέλλον.
Μην βιαστούν κάποιοι πάλι να με κατηγορήσουν εγώ θα τονιζω και θα έχω άποψη συνεχώς. Ως προπονητής έχω μάθει να ξεκινάω από της μικρές ηλικιακές κατηγορίες και στο τέλος να κάνω τον απολογισμό όπως σήμερα.
Η νέα χρονιά θα με βρει προπονητή σε μικρότερο ηλικιακό τμήμα ……
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΊΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟς ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕς»