Ο προπονητής της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Πέιος Φίλιππος,  έκανε δηλώσεις για τις δραστηριότητες που έχουν προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο και όχι μόνον.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Είμαστε επί ποδός.  Ετοιμάζουμε το δεύτερο τουρνουά Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.  Θα γίνει στις 11 και 12 Μαΐου. Θέλουμε να γίνει καλύτερο από πέρυσι.  Θέλουμε να έχουμε περισσότερες και καλύτερες Ακαδημίες. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετές Ακαδημίες.  Λίγες θέσεις ακόμα υπάρχουνε. Μας γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις. Θα πρέπει όλα να τα έχουμε στην εντέλεια. Όλοι να φύγουν από το γήπεδο μας,  από το χωριό μας με τις καλύτερες των εντυπώσεων, Αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι, σκοπεύουμε να το κάνουμε θεσμό και κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο.

-Τι είναι αυτό που θα πρέπει να καλυτερέψει σε σχέση με το προηγούμενο τουρνουά;

– Καταρχήν ο αγωνιστικός χώρος να πληροί όλες τις προδιαγραφές,  ούτως ώστε να γίνονται κανονικά οι αγώνες μέσα στο γήπεδο..Να βγάλουν τα παιδιά την ενέργειά τους  και να χαρούν το ποδόσφαιρο. Δεύτερο πράγμα είναι το οργανωτικό. Να είναι όλες οι αποστολές στην ώρα που πρέπει. Να γίνονται όλα τα παιχνίδια στην ώρα που πρέπει. Οι κερκίδες να είναι σε πλήρη καθαριότητα. Το κυλικείο να είναι στο καλύτερο βαθμό υγιεινής. Έχουμε πολλά παιδιά με όλα τα τμήματα, αυτό σίγουρα θα προέλθει από τις εντυπώσεις τις οποίες είχανε από την περσινή χρονιά. Υπάρχουν κάποιες Ακαδημίες που θα είναι καινούργιες. Μία από τις Σέρρες,  από την Πέλλα και πό τη Θεσσαλονίκη. Έπεται και συνέχεια…

-Η δική σας Ακαδημία πώς είναι οργανωμένη και τι τμήματα έχει;

– Εμείς σαν Ακαδημία έχουμε όλα τα τμήματα και είναι σε εγρήγορση. Έχουμε και εμείς υποχρεώσεις με το λεγόμενο πρωτάθλημα Κ14. Η δικιά μας Ακαδημία αποτελείται ως επί το πλείστον με παιδιά της Κ12. Δηλώνουν συμμετοχή στο τουρνουά τα οποία γίνονται το Σαββατοκύριακο. Στις 30 του μηνός θα συμμετάσχουμε στο τουρνουά που θα κάνει η Ακαδημία του Πλαταμώνα,με το τμήμα Κ14

-Για το Σαββατοκύριακο,  τι πρόγραμμα έχετε;

-Αύριο Σάββατο συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας με την Κ16 στην τελευταία αγωνιστική της διάρκειας του πρωταθλήματος.  Η ομάδα μας ήδη είναι στα play off. Παίζουμε με την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Στις 11:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας. Εμείς πάντα από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να κερδίσουμε εμπειρίες.  Το λιγότερο που μας απασχολεί είναι το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα έρθει όταν η ομάδα ανδρωθεί όλο και με περισσότερα παιδιά. Εάν έρθει μία πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας είναι καλοδεχούμενη. Αυτός είναι ο στόχος της Κ14.  Ο αυριανός αγώνας πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία θα γίνει. Θα γίνει ένα παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο στο τέλος θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουμε. Τα υπόλοιπα τμήματα θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα κάνει η ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού.  Θα ξεκινήσει στις 10:30 θα είναι κι άλλες ακαδημίες . Θα παίξουν τα παιδιά ανάλογα την ηλικία τους. Το ζητούμενο είναι τα παιδιά να απολαύσουν το ποδόσφαιρο. Να πετύχουν πολλά γκολ και στο τέλος να φύγουν γεμάτοι από ικανοποίηση.

– Να ευχηθώ να γίνουν όλα έτσι,  όπως τα έχετε προγραμματίσει. Καλό Σαββατοκύριακο και  καλή επιτυχία στο τουρνουά το οποίο θα διοργανώσετε.

-Σας προσκαλώ στο τουρνουά , το οποίο θα πραγματοποιήσουμε.  Να έρθετε να μας τσεκάρετε, αν είμαστε καλύτεροι από πέρυσι.  Δεχόμαστε την καλόπιστη κριτική από ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και παρακολουθούν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.  

– Η θέση μας είναι,  ότι αν μείνουν ευχαριστημένα τα παιδιά,  έχει πετύχει η όλη διοργάνωση. Αυτό είναι το δικό μας κριτήριο. 

– Ακριβώς

–  Ευχαριστώ πολύ.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας , Πέιος Φίλιππος, κάνει δηλώσεις για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Friday, April 12, 2019