Τη φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών θα φορέσουν για μία ακόμη σεζόν η πίβοτ Μαρία Παύλου και η περιφερειακή Μαρία Λαζαρίδου.

Οι δύο αθλήτριες δόθηκαν, όπως και πέρσι, με υποσχετική από τον ΑΟ Προσοτσάνης και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια του Μ. Αλεξάνδρου στη νέα Α1 γυναικών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η ομάδα με εμπιστεύεται για άλλη μια χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή κ. Ταρινίδη και τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Επίσης θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στον ΑΟΠ που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα», τόνισε η Μαρία Παύλου.

Από την πλευρά της η Μαρία Λαζαριδου επισήμανε ότι «χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύονται για ακόμα μια χρονιά και ιδιαίτερα τον προπονητή μου Αλέξανδρο Ταρινίδη. Επίσης, να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟ Προσοτσάνης που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις επιλογές. Ελπίζω σε μία επιτυχημένη χρονιά, μόνο με χαμόγελα και χωρίς τραυματισμούς».

πηγή: