Δανειζόμαστε την παρακάτω ανάρτηση από τo Facebook του Παπαδήμα Γιώργου και αφορά το Βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

«Αναρωτιούνται συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, ακόμη και το ίδιο μου το παιδί, γιατί «τρέχω» και φροντίζω την ομάδα ΜΑΣ. Έχω να πω το εξής…
Όταν έχεις το αίσθημα της προσφοράς δεν περιμένεις αντάλλαγμα. Όταν ξέρεις ότι θα δώσεις χαρά σε παιδιά δεν υπολογίζεις το κόστος. Όταν δίνεις ευκαιρία σε παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο αντί σε ένα cafe-bar ή μπροστά από μία οθόνη κινητού τηλεφώνου τότε ναι «τρέχεις». Όταν τα παιδιά δημιουργούν νέες παρέες ακόμη κι εγώ ο ίδιος, τότε, ναι αξίζει. Όταν βλέπεις ένα μεγάλο σύνολο παιδιών να μαθαίνουν να συνεργάζονται τότε ναι αισθάνεσαι ικανοποίηση.
Ούτε το παιδί μου περιμένω ότι θα πάει στην Εθνική ούτε ότι θα κάνει πρωταθλητισμό. Ούτε ότι η ομάδα ΜΑΣ θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε ότι θα φτάσουμε στην Α1. Στόχος όλων των εμπλεκομένων του συλλόγου ΜΑΣ είναι όλα τα παραπάνω!
Ευχαριστώ τους προπονητές μας κ. Maria Vasilakakh Mariarte Giannis Stavropoulos Dimitra Xatzopoulou
για την περίφημη «δουλειά» τους.
Ευχαριστώ ολους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδια τους και προτρέπω κάθε γονιό να ωθούν τα παιδια τους στον αθλητισμό.Ειδική μνεία αξίζουν 4-5 οικογενείες(δεν αναφέρω ονόματα-ξερουν αυτοί) που μαζί με την δική μου οικογένεια ξεκινησαμε πριν αρκετα χρονια όλη αυτη την προσπάθεια και στέκονται δίπλα στην ομαδα ΜΑΣ όποτε κι αν χρειαστεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως, στους φίλους μου και άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη Πουρλιοτόπουλο(ο γνωστός Μπάνε) και Γρηγόρη Παπαζήση για την πολύτιμη προσφορά τους.
Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια ΜΑΣ που φέτος έχουν να «σηκώσουν μεγάλο αγωνιστικό βάρος»! Τα δύσκολα όμως είναι για τους δυνατούς 💪
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ VOLLEY 🏐 Τα καλύτερα έρχονται…. «