Ο γενικός αρχηγός του Ατρόμητου Διαβατού,  Παππάς Γιώργος,  παραιτήθηκε από τη θέση του και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν και συγχρόνως ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο,  τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία τους.

Στην εκπομπή του epilogesnews.gr μεταξύ άλλων είπε:

» Έχω αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες από τον Ατρόμητο Διαβατού μετά το παιχνίδι με τη Θύελλα Σταυρού. Τις αποφάσεις μου τις είχα πάρει πολύ νωρίτερα,  απλά δεν τις είχα ανακοινώσει.»

Στην ερώτησή μας γιατί αποχώρησε από την ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού μιά και είναι γνωστή η σχέση την οποία έχει  με τον προπονητή, τον Γιάννη  Χατζηαθανασίου απάντησε χαρακτηριστικά:

-Ότι εδώ χαλάνε ζευγάρια, αντρόγυνα  χωρίζουν.  Η ομάδα ξεκίνησε καλά στο δεύτερο γύρο με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Έβλεπα κάτι στην ομάδα,  ότι δεν πήγαινε κάτι καλά,  χάσαμε από τον Καμποχώρι. Μία ομάδα που έχει 22 ποδοσφαιριστές,  με καθημερινή προπόνηση,  έβλεπα κάτι,  και το εντόπισα,  λέγοντας σαν φίλος,  σαν συνεργάτης του Γιάννη Χατζηαθανασίου,  για αυτά που έβλεπα. Δεν του άρεσε η παρέμβαση που έκανα και άρχισε έτσι το κλίμα να χαλάει. Το έβλεπα μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν ο Ατρόμητος Διαβατού  να βρίσκεται,  στην θέση την οποία βρίσκεται τώρα,  να παλεύει να αποφύγει τα  play-out. Όταν ραγίσει το γυαλί δεν έχει νόημα να είσαι μαζί»

Στη συνέχεια της συζήτησης απάντησε ο Γιώργος Παπάς και στο μήνυμα του Γιάννη Κοντογιάννη

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί… ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΩ