Ο ποδοσφαιριστής του Άτλαντα Ζερβοχωρίου,  Παπαδόπουλος Στήβ,  μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη.

– Καλησπέρα Στήβ.

-Καλησπέρα.

– Έχεις την ιστορία σου στο Χάντμπολ. Εμείς θα ασχοληθούμε με την τωρινή ιστορία σου στο ποδοσφαίρου. Έκανες μεταγραφή την ομάδα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου. Γιατί;  Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να πας στο Ζερβοχώρι.

-Βασικά  έχω ένα πάρα πολύ καλό φίλο και τα παιδιά τα οποία παίζουν εκεί, τα γνωρίζω.  Από τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι παράλληλα με το Χάντ Μπολ και με την μπάλα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο αθλητισμός.  Πηγαίνω σε ένα κλίμα οικογενειακό,  σε μία ομάδα,  που είναι πολύ καλά παιδιά. Θέλω να βοηθήσω,  όσο μπορώ την ομάδα να ανταπεξέλθει τις υποχρεώσεις της κατηγορίας αυτής.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί σου;

-Προσωπικά οι στόχοι μου είναι να είμαι υγιέστατος. Κάθε χρόνο λέμε το ίδιο και το ίδιο. Να μην έχουμε τραυματισμούς και μέσα από όλο αυτό εδώ το καλό πρόσωπο,  που θα παρουσιάσουμε,  να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

-Αυτό το καλύτερο για την ομάδα,  πώς μπορούμε να το περιγράψουμε;

-Η ομάδα έχει πάρα πολλά πράγματα να αντιμετωπίσει και τα πρωταθλήματα αυτά έχουν πολλές δυσκολίες,  γιατί οι αθλητές δεν είναι επαγγελματίες,  έχουν δουλειές,  υποχρεώσεις,  για να αγωνιστούν σε αυτή την κατηγορία. Εύχομαι να είμαστε πάντα πλήρης,  να παίξουμε καλή μπάλα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο,  που θα έρθει να μας δει και πέντε έξι  φίλους. Να μπορέσουμε  να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία.

-Αναμένεται ο φίλαθλος κόσμος του Ζερβοχωρίου να ενισχύσει την προσπάθεια,  που κάνει ο πρόεδρος;

-Πριν από λίγα χρόνια είχα αγωνιστεί στο Ζερβοχώρι και μου έκανε εντύπωση ο κόσμος,  που είναι κοντά στην ομάδα,  ήταν αρκετός ο κόσμος, ενίσχυε την ομάδα. Πιστεύω και φέτος να γίνει το ίδιο,  θα ρθει το χωριό να υποστηρίξει την ομάδα. Κάνει μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος,  πιστεύω να έχουμε και εκτός και εντός κόσμο.

-Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός. Φαντάζομαι,  ότι το ίδιο θα ισχύει και για την ομάδα του Ζερβοχωρίου που  γίνονται κάθε Κυριακή τα παιχνίδια .

-Το άθλημα είναι ομαδικό,  κάθε Κυριακή είναι μία γιορτή για το κάθε  χωριό,  που αγωνίζεται σε αυτές τις κατηγορίες. Μαζεύεται ο κόσμος, διασκεδάζει, παράλληλα βλέπει τους φίλους,  την ομάδα του. Προτιμά ο κόσμος να αφήσει τις καφετέριες και να ασχοληθεί  με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι ζωή, είναι υγεία,  είναι ομορφιά, κάνει καλές φιλίες.

-Να σε ευχαριστήσω πολύ,  Παπαδόπουλε Στέφανε, Στήβ. Καλή πορεία. Καλή συνέχεια και θα τα ξαναπούμε.

– Ευχαριστώ και εγώ. Γεια σας.

Δείτε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Στήβ Παπαδόπουλο

Posted by Giannis Zinas on Sunday, August 11, 2019