Ο έφορος του Τμήματος Πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, Παπαδήμας Γιώργος,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr για την για τις δραστηριότητες του συλλόγου  το Σαββατοκύριακου 2-3/3/2019.

Mεταξύ άλλων είπε:

Πλούσιο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε.  Ένα eξαιρετικό Σαββατοκύριακο μπορώ να πω. Tρία στα τρία, τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια που δώσαμε και στις κατηγορίες , στις οποίες αγωνιζόμαστε. Αν το πάρουμε με χρονική σειρά, το Σάββατο αγωνίστηκε για τελευταία φορά η ομάδα των κορασίδων. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Αίολο Κατερίνης. Μία πολύ πετυχημένη σεζόν για τις κορασίδες μας.  Τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα. Συγκέντρωσε 35 βαθμούς. Ο πρώτος πήρε το πρωτάθλημα με 44. Η ομάδα μας ηττήθηκε μόνο από τις δύο πρώτες, από τον πρώτο και από το δεύτερο. Όλες τις υπόλοιπες τις κέρδισε, τις υπόλοιπες επτά ομάδες και εντός και εκτός έδρας. Κρίνεται πολύ πετυχημένη η σεζόν για τις κορασίδες μας. Φυσικά αν υπολογίσουμε, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας αποτελείται από κορίτσια μικρότερης ηλικίας.

Την Κυριακή το πρωί η ομάδα των παγκορασίδων αγωνίστηκε στο Κιλκίς. Μία εύκολη νίκη.  Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο η ομάδα των παγκορασίδων μας, μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας να δώσει χρόνο συμμετοχή σε κορίτσια που δεν είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν πολύ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα πήγαν μάλιστα πολύ πολύ καλά. εξαιρετικά. Αγωνίστηκαν και τα 12 κορίτσια που είχαμε στην αποστολή. Μία εύκολη νίκη με 3-0 μέσα στο Κιλκίς. Αναγνωρίζουν όλοι την ποιότητα της ομάδος μας και αυτό μας ευχαριστεί. Ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Συνέχεια το βράδυ της Κυριακής η ομάδα των γυναικών αγωνίστηκε μέσα στην Καστοριά. Στην όμορφη πόλη της Καστοριάς. Παρά τις απουσίες που έχουμε και τους τραυματισμούς, πιάσαν τα κορίτσια υψηλή απόδοση. Έκαναν μία πολύ μεγάλη νίκη, με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Η ομάδα της Καστοριάς,  μία παραδοσιακά δυνατή ομάδα, παρόλα αυτά, είχαμε μία πάρα πολύ καλή απόδοση και κερδίσαμε με 3-1 σετ. Κάνουμε μία καλή πορεία. Μπορώ να πω την καλύτερη, που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχει την καλύτερη πορεία η γυναικεία ομάδα και γενικώς όλα τα τμήματα

Να κρατήσω αυτό που έλεγες Γιώργο Παπαδήμα ότι το βόλεϊ ανθεί στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Ακριβώς αυτό και τα αποτελέσματα δικαιολογούν τα λόγια μου, γιατί βλέπουμε τη δουλειά που γίνεται.  Βλέπουμε τη δουλειά που κάνουν οι προπονητές μας . Το υλικό που έχουμε, δουλεύετε πάρα πολύ καλά και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν.  Πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα, όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Εάν δούμε πληθυσμιακά την πόλη της Καστοριάς και της Αλεξάνδρειας, η νίκη την οποία πετύχατε εκτός έδρας,  δίνει μεγαλύτερη αξία την επιτυχία σας.

Αυτό ακριβώς,αγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικη, που περιλαμβάνει ομάδες από τη Μακεδονία, ομάδες και πόλεις,  που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες,από την Έδεσσα, από τα Γιαννιτσά. ομάδες της Κατερίνης, ομάδες της Κοζάνης. Αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες,  ακόμα και στο ίδιο μας το πρωτάθλημα, έχουν από κάτω μας ομάδες, όπως είναι η Καστοριά, που είναι παραδοσιακή δύναμη στο βόλεϊ και πολύ πιο δυνατές πληθυσμιακά. Παρόλα αυτά,  εμείς καταφέρνουμε να έχουμε ανεβάσει αρκετά το Pride name του συλλόγου. Είμαστε υπολογίσιμη δύναμη πλέον σε όλη την Μακεδονία .

Εκτός των άλλων,  δίνετε την ευκαιρία και σε παιδιά που δεν έχουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα,  να πάρουν μέρος και να τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν και αυτά τι αξίζουν. Όταν κάθεται ένας αθλητής στον πάγκο είναι αρκετά δύσκολα για αυτόν, ενώ όταν συμμετέχει το χαίρεται και το ευχαριστιέται.  Υπάρχει αυτή η λογική και η στρατηγική από το σύλλογό σας;

Μάλιστα άρπαξαν την ευκαιρία τα παιδιά, την εκμεταλλεύτηκαν ,και με πολύ πολύ καλή απόδοση, έδωσαν χαρά και στους ιδίους , στους εαυτούς τους, στους προπονητές και σε μας τη διοίκηση, αλλά και στους γονείς, που παρακολούθησαν τον αγώνα. Είχαν μία πολύ καλή απόδοση, για αυτό σας λέω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος και για το μέλλον.

Τα εύσημα ανήκουν σε όλους,  διοίκηση, παίκτες και προπονητές.  Έχετε θετικά αποτελέσματα και αξίζετε συγχαρητήρια . Φαντάζομαι ότι θα έρθουν περισσότερα κορίτσια. Στο τμήμα των αγοριών θα συμπληρωθεί και θα έρθουν και άλλα παιδιά κοντά σας.

Αυτό ευελπιστούμε, να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο σύλλογό μας,  Να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται. Γίνεται μία αξιέπαινη προσπάθεια από όλους και από τα παιδιά και από τους γονείς,  που ενδιαφέρονται και τρέχουν για τα παιδιά τους, και από τους προπονητές, φυσικά κι από μας τη διοίκηση. Προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι αντίστοιχα με την κίνηση την οποία αν έχετε δημιουργήσει;

Ξέρετε ότι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι γενικώς δύσκολα.σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους ,σε όλα τα αθλήματα,  μπορώ να πω. Δεν αποτελούμε εμείς εξαίρεση, παρόλα αυτά κάνουμε μία αξιέπαινη προσπάθεια . Έχουμε συμπαραστάτη, όσο γίνεται,  Τον Δήμο και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, τον Στέφανο Δελιόπουλο, που είναι στην αρμοδιότητά του το γήπεδο. Προσπαθούμε να το έχουμε σε μία πολύ καλή κατάσταση.  Θέλουμε κάτι καλύτερο, προσπαθούμε για αυτό εδώ πέρα. Ευελπιστούμε η εικόνα του γηπέδου να είναι όλο το δυνατόν και καλύτερο.

Να σε ευχαριστήσω πολύ για την επικοινωνία .Να ευχηθώ ότι το καλύτερο

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα άσχημο γεγονός.  Δυστυχώς την επιτυχία αυτή του Σαββατοκύριακου, την επισκίασε ένα άσχημο γεγονός.  Την οικογένεια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια , δυστυχώς σε ένα μέλος του Δ.Σ του συλλόγου μας, περνάει δύσκολες στιγμές , έχασε το σύζυγό του, η κυρία Αβετίδου, στην οποία ομάδα αγωνιζόταν και τα κορίτσια του.  Έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν και έχουν προσφέρει.Εντελώς ξαφνικά, έχασαν οι αθλήτριές μας τον πατέρα, και τον σύζυγό της η κυρία Αβετίδου. Από την πλευρά μας τα συλλυπητήρια. Ο σύλλογος θα είναι δίπλα τους, σε ότι χρειαστούν.  

Συλλυπητήρια και από εμάς. Καλή συνέχεια