Μια σπουδαία κίνηση ήρθε να καταγραφεί στον χώρο των Ακαδημιών και του ποδοσφαίρου ίσως η μεγαλύτερη και η πιο ουσιαστική.

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ σε μια κίνηση ανθρωπιάς και συμπαράστασης ταξίδεψε στην Κοζάνη για να βοηθήσει τον μικρό Αλέξανδρο στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του. Οι αθλητές της Σχολής έδωσαν δυναμικό παρών στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, για να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού Αλέξανδρου, που δίνει μια δύσκολη και άνιση μάχη.

Σε αυτή την μάχη δεν είναι μόνος του και δεν θα μπορούσε να είναι, τα παιδιά του ΠΑΟΚ Κουλούρας αλλά και όλοι όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι στην Αμερική με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του ειναι στο πλευρό του.

Νίκος Καρύδας και Μανώλης Γιοβανόπουλος μας δείξαν το πολλαπλό ρόλο των ακαδημιών, καθώς πέρα από τον αθλητισμό θα πρέπει να διαπαιδαγωγήσει, κοινωνικοποιήσει και διαμορφώσει σωστούς χαρακτήρες πολιτών.

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους και στους αθλητές της σχολής και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους.

(Ταξιδέψαμε στην Κοζάνη με ένα σκοπό. Να ενισχύσουμε τον μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από οστεοσάρκωμα και πρέπει να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ.Τα παιδιά μας φωνάξανε γκολ, δίνοντας τη δύναμη στον Αλέξανδρο να πετύχει το δικό του γκολ στη ζωή! Πόσο περήφανοι νιώσαμε για τα παιδιά αυτά που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια!)

Στον παρακάτω λογαρισμό, κατατίθενται τα χρήματα όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν:

Κατάθεση στον λογαριασμό της Eurobank: 0026.3507.2002.00004202 στο όνομα του πατέρα, Μελισσινός Γενναίος, με ΙΒΑΝ: GR9802635070000200200004202.