Στο Δημοτικό Γήπεδο της Αλεξάνδρειας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρεια ς για το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής νίκησε το Μακροχώρι με 3-0. Ένα σκορ που διαμορφώθηκε  στα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Μακροχωρίου. Τα τρία τέρματα πέτυχε ο Αργυρόπουλος Μάριος που έδειξε για ακόμη μία φορά τις δυνατότητές του. Η νεανική ομάδα του Μακροχωρίου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθέσεις του ΠΑΟΚ από την αρχή του παιχνιδιού. Στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει το Μακροχώρι χωρίς αποτέλεσμα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έδωσε τιμητική πλακέτα στον Μηνά Γιάννη για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μία κίνηση που δείχνει ότι η προσφορά των ανθρώπων που πασχίζουν και προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναγνωρίζεται.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που ήρθαν στο γήπεδο είδαν την ομάδα τους από νωρίς να επιτυγχάνει τη νίκη και στη διάρκεια του παιχνιδιού έμειναν μόνο οι πιστοί στις κερκίδες. Η συζήτηση που κυριαρχούσε ανάμεσα στους φιλάθλους ήταν η  αναμονή του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, που ως γνωστόν θα γίνει στις 14 Μαρτίου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και στο Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού έκανε δηλώσεις ο Μαριος Αργυρόπουλος