Για την 3η Αγωνιστική των PLAY OFF του παιδικού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ υποδέχτηκε την ομάδα της Αγ.Βαρβάρας.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Περιμέναμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι και τα παιδιά των δυο ομάδων μας αποζημίωσαν, πάθος, δύναμη, γκολ και όμορφο ποδόσφαιρο στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα ήταν το σκηνικό στο γήπεδο της Κουλούρας.

Οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας τα πατήματα τους, πολλές λάθος μεταβιβάσεις και βεβιασμένες αποφάσεις από του παίκτες και των δυο ομάδων στο πρώτο 10΄. Η πρώτη αξιόλογη ενέργεια ήρθε από τους γηπεδούχους στο 12’ όταν ο Θυμιόπουλος πραγματοποίησε μακρινό σουτ δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας Χειμωνάς.Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και έψαχναν το γκολ και αυτό δεν άργησε να έρθει, ο μόνιμος εκτελεστής των κόρνερ Παυλίδης στο 20΄σέντραρε υποδειγματικά βρίσκοντας τον συμπαίκτη του Μπιτόπουλο όπου με ωραίο κατέβασμα της μπάλας και πλάσε μέσα στην μικρή περιοχή σημείωσε το 1-0.Ένα γκολ που έφερε διαμαρτυρίες από τον πάγκο των φιλοξενούμενων καθώς θεωρούν ότι ο μέσος του ΠΑΟΚ κατέβασε την μπάλα με την βοήθεια του χεριού του. Δύσκολη η φάση για τον διαιτητή Ρηγόπουλο ωστόσο το πήρε επάνω του και κατοχύρωσε το γκολ. Την μεγάλη ευκαιρία έψαχναν και οι φιλοξενούμενοι ανεβάζοντας την απόδοση τους μετά την επίτευξη του γκολ. Κάτι που ήρθε με σέντρα στο 25΄ όταν ο Καραγαβριηλίδης βρήκε το κεφάλι του Δαδόπουλου και με ωραία κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Βαλτζή.Στο 35΄ μια ανάσα από το 2-0 βρέθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ όταν ο Τεμιρτζόγλου με ωραία προσωπική ενέργεια τρύπησε την άμυνα των αντιπάλων με τον Χειμώνα  να λέει όχι και να μπλοκάρει το δυνατό σουτ.3΄ αργότερα και στο 38΄ έγινε το 2-0 με τον Δάσκαλο να δέχεται την πάσα μετά από εκτέλεση φάουλ και με έξυπνο πλασέ να αιφνιδιάζει τον Χειμωνά.

Λίγες καλές στιγμές από τους φιλοξενούμενους με την ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του Α΄ ημιχρόνου.

Το Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τις ομάδες να μπαίνουν πιο επιθετικά και με την ομάδα της Αγ.Βαρβάρας να ψάχνει το γκολ με το οποίο θα ξαναέμπαινε στην διεκδίκηση έστω της ισοφάρισης. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ωστόσο ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ όταν στο 53΄ ο Τεμιρτζόγλου από πλάγια θέση προσπάθησε να νικήσει με ωραίο σουτ τον τερματοφύλακα,με τον Χειμωνά  να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 55΄ είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι με τον Βελιάδη να πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βάλτζη.Κρίμα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και την ομάδα του καθώς θα πετύχαινε ένα πολύ όμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Στο 59΄ και στο 65΄ ο νεαρός Τζήμας είχε τις δικιές του ευκαιρίες για την επίτευξη τέρματος καθώς πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν τα κατάφερε στο 59΄ με τον Χειμωνά να του λέει όχι σε δυνατό σουτ που πραγματοποίησε.Τα κατάφερε όμως 6΄ λεπτά αργότερα και στο 65΄οπου με ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 3-0.Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ ήθελε το κάτι παραπάνω και το βρήκε μετά από φάση διαρκείας στο 70΄ με τον Θυμιόπουλο να πιάνει ωραίο πλασέ από κοντινή απόσταση να γράφει και το τελικό 4-0.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ (Μανώλης Γιοβανόπουλος): Bάλτζης,Γρατσιάνος,Τασιόπουλος,Βλαχάβας,Χατζηβασιλείου,Θυμιόπουλος,Μπιτόπουλος,  Παυλίδης,Δάσκαλος,Τεμιρτζόγλου,Μουγτουζίδης,Γκόγκος,Τζήμας,Γιανούλας,Σακάκος,  Αλεξιάδης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ(Κώστας Μουρτζίλας):                                                       Xειμωνάς,Βελιάδης,Χασιώτης,Δαδόπουλος,Δάμτσιος,Λίβας Ε.,Καραγαβριηλίδης,Σαββίδης,Τσιάτσης,Παυλίδης,Παπαγεωργίου,Πασβάνης,Λίβας Α.,Αμβροσιάδης,Μαστορόπουλος,Τσιλώνης,Κωνσταντινίδης,Χατζής

MVP Aγώνα (Μπιτόπουλος Α.): Εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ. Πέτυχε ένα γκολ στο 20΄ δείχνοντας τον δρόμο της νίκης στους συμπαίκτες του, παράλληλα δέσποζε στο χώρο του κέντρου καθαρίζοντας κάθε ενέργεια των αντίπαλων. Καθαρό μυαλό, γρήγορη σκέψη και πολλά τρεξίματα ήταν τα στοιχεία που τον διέκριναν στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής(Ρηγόπουλος Λουκάς):Στο 20΄ έγινε η μοναδική δύσκολη στιγμή για τον διαιτητή Ρηγόπουλο με την πλευρά των φιλοξενούμενων να ζητάει να μην κατοχυρωθεί το γκολ καθώς έχει προηγηθεί χέρι από τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ. Δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα και διαχειρίστηκε την συνέχεια σε αρκετά καλό βαθμό.

Θετικά:Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου για τα επίπεδα του παιδικού πρωταθλήματος κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Αρνητικά:-