Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Κίτσας Βασίλης, έκανε δηλώσεις στο epilgesnews.gr για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Άρη Παλαιοχωρίου με 3-0 και μεταξύ άλλων είπε:

«Μετά την ήττα που είχαμε από τον τελικό του κυπέλλου, φοβόμασταν αυτό το παιχνίδι, γιατί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών δεν ήταν καλή. Αλλά ευτυχώς τα παιδιά μπήκαν καλά, παίξαν καλό ποδόσφαιρο. Το ματς το καθαρίσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατεβάσανε ρυθμούς. Είτε είναι τα αποτέλεσμα 3 ή 5 μηδέν για μας μετράνε οι βαθμοί. Τους έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε πέντε τελικούς. Πέρσι δεν είχε ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.»

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφερθήκαμε στη διαδικασία των play off και στην ένσταση σχετικά με τη συμμετοχή της τέταρτης θέσης να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αν και έχει μεγάλη διαφορά βαθμολογίας από τον πρώτο.Το ενδιαφέρον που έχει αποκτήσει το πρωτάθλημα με τα play off και play out και το ενδιαφέρον των ομάδων και των ποδοσφαιριστών.Μιλήσαμε και για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας όπου συμμετείχε η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ακούστε τη συνέντευξη …