Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρού, Καλοσόπουλος Αργύρης,  έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟ Παλατιτσίων με 0-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Το περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.  Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε το 0-1.  Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Τα Παλατίτσια είχαν κάποιες φάσεις.  Ένα δύσκολο ματς. Θα λέγαμε ήταν ένας τελικός. Και οι δύο ομάδες ήταν φανερά κουρασμένες από όλο το πρωτάθλημα.  Εμείς κερδίσαμε σαν πιο έμπειρο.

– Θα θεωρήσουμε ότι είναι θετική η πορεία και η παρουσία σας στα play off.  Πηγαίνετε με συν τρεις βαθμούς.

– Τα τελευταία τρία παιχνίδια με τη βοήθεια των παιδιών και του Σάκη Κίτσα ,  του προπονητή μας, τα παιδιά έδειξαν και την εμπειρία τους και την προσπάθεια, προσηλωμένοι στον αρχικό μας στόχο,που ήταν η άνοδος.

– Εγώ να ευχηθώ ότι το καλύτερο και το αποτέλεσμα θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

– Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, αν και υπήρχαν πολλές δυσκολίες.   Είχαμε αλλαγές προπονητών,, αλλαγές παικτών, τραυματισμούς. Αποδείξαμε ότι ο στόχος τον οποίον βάλαμε από την αρχή θα τον φέρουμε εις πέρας.

– Να ευχηθώ και πάλι,  καλή επιτυχία και καλή εκλογική επιτυχία μία και κατεβαίνεις σαν υποψήφιος  στο τοπικό συμβούλιο του Λουτρού.

– Ναι κατεβαίνω, ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Λουτρού.  Έχω την όρεξη να ασχοληθώ με τα κοινά της περιοχής. Το έχω αποδείξει και τις προηγούμενες φορές.  Ευχαριστώ πολύ και για τη δική σας στήριξη. Η δική σας δουλειά είναι πιο διαφημιστική για πολλούς ανθρώπους, γιατί μας δίνετε το βήμα να πούμε και τα παράπονά μας, αλλά και τις καλές και τις άσχημες στιγμές μας, με αποτέλεσμα εσείς να εκτίθεστε.  Καταλαβαίνετε πώς το εννοώ.

– Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι που κινούνται γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το προβάλλουν. Με τη συμμετοχή της δικής σας γίνεται αυτό και το καρπονόμαστε όλοι μας.  

– Κάνουμε μία πολύ ωραία δουλειά με τα παιδιά του συμβουλίου εδώ και λίγα χρόνια.  Θέλουμε να επεκταθεί αυτό, για αυτό και η υποψηφιότητά μου θα είναι καθαρή. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.  

– Έχουμε ένα μήνυμα το οποίο λέει:  “ Αργύρης Καλοσόπουλος For President” από τον από το Σωτήρη Ταμπουρατζή.

Ευχαριστώ πολύ.Καλό Πάσχα

– Καλό Πάσχα

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη…

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρού , Καλοσόπουλος Αργύρης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΠΑΟ Παλατίτσια – Ολυμπιακός Λουτρού 0-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 22, 2019