Ο προπονητής του ΠΑΟ Παλατιτσίων, Καμπάς  Σάκης, έκανε δηλώσεις στο epilgogesnews.gr για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ Kαμποχωρίου με 3-2.

 Μεταξύ άλλων είπε:

– Ήταν ένα καλό παιχνίδι γιατί είχε πολλά γκολ. Το παιχνίδι είχε εναλλαγές στο σκορ.  Ήταν ενδιαφέρον. Περίμενα λίγο καλύτερη την ομάδα του Καμποχωρίου. Είδα ότι φύγαν πολλά παιδιά και από αυτούς.  Αυτό λίγο με λυπεί εμένα. Όταν βλέπεις ομάδες που προσπαθούν να κάνουν κάτι και μετά τους βλέπεις στο δεύτερο γύρο ψιλοδιαλυμένες, γενικά για το πρωτάθλημα , για τις ομάδες είναι λίγο στενάχωρο.

– Ο θεσμός των play off βοηθάει στο να υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.  Στη συγκεκριμένη ομάδα, ίσως να υπάρχουν κάποιοι άλλοι λόγοι.

– Σίγουρα, μπορεί να υπάρχει κάτι διαφορετικό.

– Πώς ήταν το παιχνίδι πέρα από την διακύμανση του σκορ;

 – Ήσυχο παιχνίδι . Πέρα από ότι δείχνει το σκορ,  πιστεύω ότι το ελέγχαμε. Δεν δημιουργήθηκε κάτι. Δεν είχαμε αψιμαχίες.  Τα παιδιά ήταν μικρά στην ηλικία. Δεν υπήρχε πρόβλημα.

– Γενικά στη δικιά σου ομάδα θα υπάρχει ενδιαφέρον μία και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας;

– Εμείς όπως έχουμε πει και από την αρχή κατεβαίνουν τα παιδιά.  Προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι ανάλογα με το πώς παίζουν οι αντίπαλοι. Προσπαθούμε πάντα να προσαρμοστούμε,  γιατί είμαστε και λίγο απροπόνητοι. Προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και λόγω της εμπειρίας των παιδιών που έχουμε, το φέρνουμε στα μέτρα μας.  

– Από ότι φαίνεται τα καταφέρνετε.  Υπάρχουν και τα play off όπου θα φανεί εκεί το αποτέλεσμα.

– Εγώ αυτό που λέω στα παιδιά είναι να χαρούν το παιχνίδι, γιατί άλλοι μπορεί να σταματήσουν, άλλοι μπορεί να μην είναι στην ίδια ομάδα.  Επομένως τώρα που το ζουν να το χαίρονται όσο μπορούνε. Να προσπαθούν, να παίζουν καλά, να μη μαλώνουν μεταξύ τους, με τους διαιτητές.  Απλά να το χαρούν. Είναι σημαντικό αυτό. Για μένα πιστεύω ότι το κάνουν. Έτσι μας βγαίνουν και τα αποτελέσματα θετικά.

– Πέρα από το σκορ υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στο οποίο θα μπορούμε να σταθούμε;  

– Όχι,  σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχει. Οι αγώνες που θα έρθουν θα είναι πιο δύσκολοι.  Όσο πλησιάζει το τέλος, σκεφτόμαστε λίγο πιο καλά, το πώς θα παίξουμε; Το βλέπω στα παιδιά,  ότι το ψάχνουν, το θέλουν.

– Η προσπάθεια την οποία γίνεται είναι σημαντική.

– Είπαμε ότι μας βγήκε,  αλλά από την άλλη τα παιδιά και παίζουν και προσπαθούν και το ευχαριστιούνται.  Έχουν φιλότιμο και έτσι η ομάδα προχωράει. Πιστεύω ότι θα τελειώσουμε καλά, ωραία.

Ευχαριστήσω πολύ.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Παλατιτσίων, Καμπάς Σάκης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕΚ Καμποχωρίου 3-2 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 1, 2019