ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ
Μετά από 35 χρόνια στα γήπεδα είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε αρθρογραφώντας πιστεύω ότι έχω την εμπειρία να παίρνω θέση σε οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και κάθε παρελκόμενό του.
Εδώ και 10 περίπου μέρες έχω διαβάσει και ακούσει τα μύρια και ταυτόχρονα ανυπόστατα και κακοπροαίρετα σχόλια για έναν ΑΝΘΡΩΠΟ/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καραμεταξά ποδοσφαιριστή του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑΟΥΣΑΣ. Στο προηγούμενο παιχνίδι τόλμησε να χάσει το πρώτο πέναλτι της καριέρας του!!! Αυτό ήταν και αφορμή για την απόφαση ορισμένων να τον καταδικάσουν δια λιθοβολισμού και όχι μόνο!!!
Αυτά που άκουσε ο ποδοσφαιριστής και για μέρες μετά δεν λέγονται. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μάθει με πόσο κόπο και προσωπικό αγώνα κρατάει την ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ ψηλά στις συνειδήσεις των φιλάθλων του νομού. Ένας πραγματικός ΑΡΧΟΝΤΑΣ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Έχει κερδίσει με το ήθος του συμπαίκτες και αντιπάλους από όπου και αν έχει περάσει!!!
Όλοι εσείς λοιπόν που κακοπροαίρετα τρέξατε να τον καταδικάσετε προφανώς και δεν ανήκετε στον υγιή χώρο του ποδοσφαίρου!!!
Είχα την τύχη και την τιμή να τον γνωρίσω προσωπικά από την θητεία του στην ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ και γι αυτό μπορώ και να έχω μια πολύ καθαρή άποψη/θέση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Το ρεπορτάζ μου λέει το εξής: Όπου ρώτησα μου είπαν φοβερό ΤΑΛΕΝΤΟ και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΗΘΟΣ!!!
Εγώ κρατάω το τελευταίο και εσείς την κακία σας!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά και αγνόησε όλα τα κακόβουλα σχόλια που δεν δίνει πλέον κανένας σημασία!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΤΑΞΑΣ RESPECT!!!!!

Γκέσκος Σάκης