ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τελευταία αγωνιστική για το παιδικό πρωτάθλημα με τα φαβορί να επικρατούν χωρίς να σημειωθεί κάποια έκπληξη.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Στον 1ο όμιλο νικηφόρο ήταν το αποτέλεσμα για τον Αλιάκμων Νησελίου που επικράτησε άνετα επι του Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων τερματίζοντας στην πρώτη θέση και αφήνοντας πίσω του τον Αστέρα Αλεξάνδρειας ο οποίος είχε ρεπό σήμερα και δεν αγωνίστηκε. Αλιάκμων Νυσελίου, Αστέρας Αλεξάνδρειας, ΠΑΟΚ Κουλούρας και Φίλιππος Μελίκης περνούν δίκαια στην επομένη φάση καθώς η βαθμολογία από μόνη της δείχνει την εικόνα και την διαφορά που τους χωρίζει από τους αντιπάλους τους, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι και οι υπόλοιπες ομάδες δεν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Να σημειώσουμε ότι απομένει ένα ακόμη παιχνίδι, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας με τον Φίλιππο Μελίκης (Τετάρτη 20/3) για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Στον 2ο όμιλο Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας μετά και την δύσκολη σημερινή νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Μακεδόνα Βέροιας με 2-1. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, Μακεδόνας Βέροιας, Αριστοτέλης Νάουσας και ΑΕΠ Βέροιας είναι οι ομάδες που περνούν στην επόμενη φάση. Ένα ακόμη παιχνίδι απομένει για την ολοκλήρωση της βαθμολογίας ανάμεσα στον ΦΑΣ Νάουσα και τον Ολυμπιακό Νάουσας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/3 χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς και οι δυο ομάδες δεν συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Η κλήρωση της πρώτης φάσης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19/3 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας και αναμένεται να παρακολουθήσουμε ίσως ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, καθώς το επίπεδο των ομάδων είναι αρκετά υψηλό και οι ομάδες ισοδύναμες.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

14η αγωνιστική

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ 4 0 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 4 1 ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 1 6 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Βαθμολογία

ομάδες βαθμοί
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ 31
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 29
ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 22
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 21
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 10
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

14η αγωνιστική

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 7 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3 0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ 5 1 ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2 1 ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Βαθμολογία

ομάδες βαθμοί
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 35
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 35
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 32
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 21
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 18
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 12
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ 6
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 3