Στο γήπεδο του Πλατάνου διεξήχθη ο αγώνας για το παιδικό πρωτάθλημα μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και του Αστέρα Αλεξάνδρειας

Ανώτερος σε όλα τα σημεία του Αγώνα ο Αστέρας δείχνοντας ξεκάθαρα την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Το τελικό σκορ δεν αφήνει περιθώρια κριτικής του παιχνιδιού καθώς το 0-8 δείχνει την εικόνα από μόνο του. Τα παιδιά των Τρικάλων προσπάθησαν με το παραπάνω, ακόμα και όταν το σκορ είχε ξεφύγει δεν εγκατέλειψαν σε κανένα σημείο του αγώνα την προσπάθεια.

Με το καλημέρα ευτύχησε να σκοράρει η ομάδα του Αστέρα καθώς στο πρώτο πεντάλεπτο ο Μπρινιάς με εξαιρετικό πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Τερματοφύλακα Παπαμιχαήλ. Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση η γηπεδούχος ομάδα καθώς η αμυντική  λειτουργία του Αστέρα δεν τους το επέτρεψε. Μόνιμος κίνδυνος ο Κίτσας για την άμυνα των Τρικάλων που με ωραίες ενέργειες κατάφερε να σημείωση 2 όμορφα γκολ διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο 0-3.

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο με τους παίχτες του Μέγα Αλέξανδρου να είναι φανερά επηρεασμένη κυρίως με την εμφάνιση τους παρά με το σκορ. Ωστόσο κατάφεραν να βγάλουν πείσμα και να δημιουργούν δυο-τρεις καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Τριανταφυλλίδη χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Μονόλογος η συνέχεια για την ομάδα του Αστέρα καθώς ένα γκολ του Μπρινιά έκοψε της όποιες ελπίδες για κάτι καλό από την πλευρά των γηπεδούχων. Δυο γκολ για τον Κίτσα και ένα από τους Παπαζήση και Περτσούνη έγραψε και το τελικό  0-8

Δίκαιο το αποτέλεσμα στο γήπεδο του Πλατάνου με τον Αστέρα να παίρνει μια ακόμα νίκη και τα παιδιά του Αλέξανδρου Τρικάλων να κρατάνε την προσπάθεια και την καλή εικόνα στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου.

MVP : Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιώργο Κίτσα που με τα 4 δικά του γκολ και της ωραίες ενέργειες έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Στα θετικά :Η καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα καθώς δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει προβλήματα στον τερματοφύλακα της ομάδας.

Στα αρνητικά :Για μια ακόμα φορά λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο, κάτι που προκαλεί εντύπωση καθώς και το θέαμα είναι καλό αλλά και τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία χρειάζονται την στήριξη όλων μας σε κάθε τους βήμα.

Διαιτησία: Καλή η διαιτησία του κ. Γιαγκιτζόγλου Λάζαρου καθώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνθέσεις Ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων(Κασνακίδης Κώστας): Παπαμιχαήλ,Αρβανιτίδης,Τασιούλας,Σουγιουλτζής,Γιαντσιδιώτης,Παπαντωνούδης, Τσαμπάλας Χρ,Τσαμπάλας Δημ,Κασνακίδης,Ναικόπουλος,Αρμένογλου.

Αστέρας Αλεξάνδρειας(Τάσος Χουρσουζίδης): Τριανταφυλλίδης, ΤABAKU,Βασιλείου,Στουγιανόπουλος,Παπαζήσης,Μπράβος,Μαργαρίτης,Μπρινιάς, Περτσούνης,Τεμτσογλίδης,Ηλίοπουλος,Λαβασάς,Τζατζάνης,Κωνστάντος,Κίτσας.