Ολοκληρώθηκε  η 8η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 20/1/2018 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου , στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 1 – 8.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές τελικές ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα άνοιξε το σκορ στην πρώτη επίθεση και έδωσε άλλο αέρα στη συνέχεια της αναμέτρησης, πίεζε συνεχώς την αντίπαλη περιοχή και κατάφερε να πετύχει άλλα τρία τέρματα, μετά απο ωραίες επιθετικές ενέργειες , κλείνοντας το ημίχρονο στο 0 – 4.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1 – 4 εκμεταλευόμενοι την αδράνεια των φιλοξενουμένων στην άμυνα μετά από εκτέλεση φάουλ έξω απο την περιοχή. Η μείωση του σκορ  πείσμωσε τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα  ανέβασαν περισσότερες στροφές και κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα με πολύ καλούς συνδυασμούς και  επιθετικές ενέργειες να πετύχουν αλλά 2 τέρματα και το  σκορ φτάνει το 1 – 6. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Μουρτζίλας, αλλά πάλι οι επιθετικοί του Αστέρα βρήκαν δίχτυα και πέτυχαν άλλα δυο τέρματα, ενώ βρήκαν μία φορά και το αντίπαλο δοκάρι, κλείνοντας την αναμέτρηση με σκορ 1 – 8.

Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, εκμεταλεύτηκε με το μέγιστο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή των 2 παικτών της παιδικής ομάδας (γεννηθέντες το 2003, Δάμτσιος και Δαδόπουλος), στην ανδρική ομάδα στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Ράχης για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Παυλίδης, Λίβας Ε., Παπαγεωργίου, Πασβάνης, Καραγαβριηλίδης, Σαββίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν  οι Χατζής, Θεοδωρέλος, Τσιάτσης, Λίβας Α.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παζαρτζικλής Γρ.