Γκολ και θέαμα στο βοηθητικό γήπεδο του Νησίου με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί με το ευρύ 7-1 επί της αξιόμαχης ομάδας του Μακροχωρίου.Ο Αστέρας έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Ταμπάκου.Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και ισοφάρισαν στο 10’ μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα. Ο Ταμπάκου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με κεφάλια εντός περιοχής μετά από κόρνερ του Περτσούνη στο 21’ της αναμέτρησης. Από κει και πέρα τα πόδια των γηπεδούχων λύθηκαν με αποτέλεσμα να πετύχουν άλλα δυο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον συνήθη ύποπτο Κίτσα Γιώργο με ωραίο αριστερό πλασέ και την ωραία κεφάλια του Δελιόπουλου για το 4-1.

Μονόλογος για τον Αστέρα και το δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Κίτσας διαμόρφωσε το 5-1 και ο Τζατζάνης εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σουτ του Τεντσογλίδη για το 6-1.Το σκορ έκλεισε με ωραία συνεργασία Τζατζάνη και Μπράβου με τον τελευταίο να πιάνει ένα όμορφο  αριστερό σουτ και να πετυχαίνει το τελευταίο τέρμα για την ομάδα του και να διαμορφώνει το τελικό 7-1.

Συνθέσεις ομάδων :

Αστέρας Αλεξάνδρειας(Τάσος Χουρσουζίδης):Τριανταφυλλίδης,Ταμπάκου,Βασιλείου, Κατράνας,Στουγιαννόπουλος,Μαργαρίτης,Μπράβος,Περτσούνης,Δελιόπουλος,Μπρινιάς, Κίτσας,Ηλιόπουλος,Μπαλμί,Λαβασάς,Τζατζάνης,Τεντσογλίδης,Καψάλης

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ(Αλέξης Σιδηρόπουλος): Οβεζίκ, Γκαρίπης, Ντοι Α, Χαλβατζής, Πλωμαρίτης Β., Γρηγορόπουλος, Φωτόπουλος, Συμεωνίδης, Φιλιππίδης, Γιαννόπουλος Γ, Τσανασίδης, Ντοι Ε, Γερόπουλος, Αβραμίδης, Πλωμαρίτης Θ, Σαχίνι, Γιαννόπουλος Δ, Τσικανόπουλος.

Διαιτητής : Καλή η διαιτησία του κ. Ρηγόπουλου Λουκά.

MVP: Δύσκολο να επιλεχθεί ο MVP του Αστέρα καθώς ξεχώρισαν αρκετοί ποδοσφαιριστές με την πολύ καλή τους απόδοση. Για το Μακροχώρι διακριθέντας ο τερματοφύλακας της ομάδας(Oβεζίκ) ο οποίος αντέδρασε σωστά σε τουλάχιστον 6 ακόμη πολύ δύσκολες περιπτώσεις για την ομάδα του.