Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Παγγούρας  Σάκης έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για  την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του ΓΑΣ Kοπανού με 1-0.

Mεταξύ άλλων είπε:

Το μόνο ενθαρρυντικό για αυτή την αγωνιστική για μας ήτανε το σκορ. Κοιτάμε μόνο το σκορ.Τίποτα παραπάνω,  τίποτα λιγότερο. Αφήνουμε πίσω την κακή εμφάνιση.  Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο το περίμενα, όσο μπορούμε και  όσο προσδοκούμε από τους ποδοσφαιριστές μας. Μην ξεχνάμε η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Δεν θέλαμε να πέσουμε θύμα έκπληξης. Η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είναι μία καινούργια ομάδα, με νεαρά παιδιά.  Μερικά παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά στην ενδεκάδα. Έχουμε αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ μας . Το μόνο που ευελπιστούμε είναι μία καλή συνέχεια. Το μόνο που κρατούμε από αυτή την αγωνιστική είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα παραπάνω. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά.

Το γκολ ήρθε από αυτογκόλ.

Είτε είναι αυτογκόλ είτε όχι εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς .Να μην  ξεχνάμε ότι είχαμε και τρεις καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι, τα οποία αν μετουσιωθούν σε γκολ θα είχαμε μία ευρεία νίκη. Δεν βάζουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Εμείς θα προσπαθήσουμε κάθε Σάββατο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι .Ξέρουμε τα λάθη μας.

Η πορεία της ομάδος προμηνύεται να είναι θετική.

Προέχει η ηρεμία. Τα λάθη θα τα κάνουμε θετικά στοιχεία. Ευελπιστούμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Είναι ένας συνεχής μαραθώνιος το πρωτάθλημα με πάρα πολύ καλές ομάδες. Έξι με επτά ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν. Η μαγκιά η ποδοσφαιρική είναι να ξέρεις να διαχειρίζεσαι την ήττα. Στα θετικά είναι όλα καλά.

 Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχει υψηλούς στόχους κάθε χρονιά.

Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να κάνουμε την περσινή πορεία που έκανε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας . Η ομάδα είναι νεαρή. Φυσικά εμείς πάμε για κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε  και να μη χάνουμε. Από κει και πέρα ποδόσφαιρο είναι. Ο χρόνος θα το δείξει και είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Ευχαριστώ.  

Μπορείτε να ακούστε και να δείτε τι είπε στη συνέντευξη ο προπονητής του προπονητή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  ΕΔΩ