Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ομάδα της Βέροιας.

Μπορεί η Βέροια να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, κυρίως οικονομικά, ωστόσο το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Αυτό φάνηκε και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε μετά την προπόνηση της Παρασκευής (12/1). Τυχερός της εκδήλωσης ο αμυντικός, Γιώργος Μέξης στον οποίο… έπεσε το φλουρί.

Από κει και πέρα εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καλλιθέα (14/1), δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση με τους Καψάλη (τιμωρημένος) και Μπλέτσα (τραυματίας) να είναι εκτός πλάνων.

Στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψει και ο τρίτος τερματοφύλακας, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου που προέρχεται από τραυματισμό.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, Γιώργος Κικερίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου.

Η Βέροια προσπαθεί να… ορθοποδήσει κυρίως στον οικονομικό τομέα και ο Γιώργος Κικερίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει. Ο τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας του Βορρά» στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τόνισε η οικονομική εξυγίανση συνεχίζεται και πως του χρόνου ο σύλλογος θα είναι σε θέση να βάλει μεγαλύτερους στόχους από αυτό της παραμονής.

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Απόστολο Χαραλαμπίδη όσο και στους ποδοσφαιριστές για την δουλειά που κάνουν από το ξεκίνημα της σεζόν και την εικόνα που δείχνουν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Βέβαια για όλα αυτά χρειάζεται η συμπαράσταση των οπαδών κάτι στο οποίο στάθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πως η Βέροια είναι πάνω από πρόσωπα».

Πηγή: footballleaguenews.gr