Παρουσία του προέδρου της ομάδας κ.Μαμουτόπουλου Δημήτρη και 12-14 μελών και φίλων της ομάδας του Φίλιππου Μελίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 20:30μ.μ στην αίθουσα του Δημαρχείου Μελίκης η επαναληπτική Γενική Συνέλευση.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης δεν ήταν άλλο από τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας ενώ συζητήθηκε και ο απολογισμός της περσινής χρονιάς άλλα και η εξεύρεση λύσεων στο γηπεδικό και οικονομικό κομμάτι του συλλόγου.

Ο πρόεδρος κ.Μαμουτόπουλος σε ότι αφορά τον οικονομικό απολογισμό γνωστοποίησε πως το μπάτζετ της περσινής χρονιάς κυμάνθηκε κοντά στις 20.000ευρώ ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τις ανοιχτές οφειλές της ομάδας που μετά βίας αγγίζουν τα 1000ευρώ.

Αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας και την άνοδο, κάτι που όπως τόνισε το πέτυχαν όλοι μαζί.Σκοπός είπε χαρακτηριστικά είναι να κάνουμε μια χρονιά με άτομα της περιοχής,γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα όπως κάθε χρονιά όμως εμείς είμαστε εδώ και με την βοήθεια 13-14 ατόμων ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.Για το αγωνιστικό κομμάτι ανάφερε ότι ήδη έχουν 8 με 10 παιδιά δικά τους ενώ ακολουθούν 3 με 4 από το παιδικό τμήμα της ακαδημίας.

Τον λόγο πήραν ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και τα μέλη του συλλόγου κάνοντας αναφορά στους επαγγελματίες της περιοχής που βοήθησαν στα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου ενώ εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι το ίδιο θα κάνουν και την ίδια χρονιά με οποιοδήποτε τρόπο,διότι όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί.

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης πέρασε στο καυτό κομμάτι της συζήτησης ρωτώντας εάν η τωρινή διοίκηση συνεχίζει ή παραιτείται.

Πολλά μέλη δήλωσαν ότι αποχωρούν από την διοίκηση κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ο κ.Μαμουτόπουλος δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του,ενώ μέλος του Δ.Σ ανάφερε ότι καλύτερα είναι να μην είναι κανείς στην νέα διοίκηση και να βγει άμεσα διάδοχη.

Ο Βασίλης Ντόβας μέλος του Δ.Σ της ομάδας ζήτησε και πήρε τον λόγο αναφέροντας ότι ούτε και ο ίδιος μπορεί πλέον να βοηθήσει λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του,τονίζοντας στην συνέχεια ότι επί σειρά ετών ήταν δίπλα στον Φίλιππο και χρειάζεται χρόνο ξεκούρασης.Στο κλείσιμο της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ανάγκη παρουσίας νέων ανθρώπων,νέων ιδεών και αντιλήψεων.Και ότι θα είναι δίπλα σε ότι αφορά τον Φίλιππο και όχι μόνο.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ανακοινώνοντας ότι η τωρινή διοίκηση απαλλάσσεται κατά πλειοψηφία,πηγαίνοντας παράλληλα την συζήτηση και στο μεγάλο πρόβλημα του συλλόγου που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό.

Ρωτήθηκε ο κ.Μαμουτόπουλος τι γίνεται με το θέμα της Κερκίδας καθώς όπως χαρακτηριστικά ανάφεραν πολλά μέλη η μη κατασκευή λειτουργεί ανατρεπτικά στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Ο κ.Μαμουτόπουλος εξήγησε στα μέλη ότι πλέον είναι θέμα καθαρά του δήμου, καθώς όπως ανέφερε η μελέτη για την κατασκευή της κερκίδας έγινε από ειδικό με ευθύνη του Δήμου και το έργο θα πρέπει να αναρτηθεί στο σύστημα Διαύγεια.

Στην συνέχεια ο κ.Μαμουτόπουλος ζήτησε και πήρε προθεσμία με σκοπό να παρουσιάσει νέα και πιο βελτιωμένη πρόταση ώστε να παραμείνει και την φετινή χρονιά στο πόστο του προέδρου.

Λίγο πριν κλείσει η συνέλευση ακούστηκε η άποψη ότι θα πρέπει να υπάρχει και η παρουσία από τα άλλα τμήματα του συλλόγου,βρίσκοντας σύμφωνους όλους αν και όπως τόνισαν το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι να βρεθεί λύση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λίγο μετά της 21:30 η συνέλευση διακόπηκε με τον πρόεδρο να ανακοινώνει ότι η επόμενη Γενική Συνέλευση του Φίλιππου Μελίκης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 21:00μ.μ