Καθημερινά στις 21:00 ξεκινήσαμε μέσω Facebook και στη σελίδα EpilogesNews συνεντεύξεις με ανθρώπους του αθλητισμού.

Η ομάδα της ΑΕ Καμποχωρίου νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα Νάουσας με 2-3 για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας και την πρώτη φάση.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καμποχωρίου έκανε δηλώσεις στο epilogesnews για τον αγώνα. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και την συνέχεια του πρωταθλήματος.Ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων της ΑΕ Καμποχωρίου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Ακούστε τη συνέντευξη από πρώτο χέρι.

 

Για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας η ΑΕΚ Καμποχωρίου νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα Νάουσας με 2-3. Ο ποδοσφαιριστής του Καμποχωρίου, Σαντικίδης Παναγιώτης αναφέρεται στο παιχνίδι αυτό και όχι μόνο

Posted by EpilogesNews on Monday, September 2, 2019

Οι παρακάτω δύο συνεντεύξεις που ακολουθούν είναι από το παιχνίδι κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ Ατρόμητου Διαβατού – Ολυμπιακός Νάουσας  2-0. Δηλώσεις κάνουν ο προπονητής του Ολυμπιακού Νάουσας, Βαρβέρης Κωνσταντίνος και η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή Μαίρη.

 

Για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε τον Ολυμπαικό Νάουσας με 2-0. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νάουσας , Βαρβέρης Κώστας μας αναλύει το παιχνίδι και όχι μόνο.

Posted by EpilogesNews on Monday, September 2, 2019

Για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε τον Ολυμπαικό Νάουσας με 2-0. Η πρόεδρος του Διαβατού , Βελλή Μαίρη μας αναλύει το παιχνίδι.

Posted by EpilogesNews on Monday, September 2, 2019