Οι προπονητές του Ολυμπιακού Λουτρού, Παγγούρας Σάκης και της Θύελλας Σταυρού Μυλωνάς Γιώργοος, έκαναν δηλώσεις στο epiloogesnews.gr  για τον αγώνα Ολυμπιακός Λουτρού – Θύελλα Σταυρού 0-3 για το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο  Παγγούρας Σάκης είπε:

«Δεν έχουμε πολλά περιθώρια για να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Το παιχνίδι για μας ήταν δύσκολο στο πρώτο τέταρτο, γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να μην ρισκάρουμε από την αρχή. Θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας με κραυγαλέες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις.  οι αντίπαλοι ήταν πολύ γρήγοροι. Μοιραία ήρθε το 0-3. Και έγινε αυτό που λένε στο ποδόσφαιρο δοκάρι και μέσα ήρωας δοκάρι και έξω άστα να πάνε. Το ευχάριστο είναι ότι ξέρουμε να διαχειριστούμε αυτή την ήττα. Δεν μας πτοεί.  Είναι ένα καλό μάθημα για μας. Να μην υπάρχει υπεροψία. Από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον δεν υπάρχει.  Από τους ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζω θα το δούμε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Σταυρού.  Έχει μία νεανική ομάδα ίσως την πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι με δυο τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή αλλά και σε όλη την ομάδα. Εμείς μέσα από τα λάθη μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη στο επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για τη δική μας ομάδα. Για το πρωτάθλημα Είδαμε ότι ήρθαν κάποια αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε με βάση τα φιλικά παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα έχει πολλές διακυμάνσεις και εκπλήξεις στο πρωτάθλημα για την κούρσα που οδηγεί στην τετράδα. Θα είναι μία κούρσα για πέντε-έξι ομάδες για τις πρώτες θέσεις. Εγώ να ευχηθώ σε όλους τους προπονητές αθλητές και φίλαθλο κόσμο υγεία.»

Ακούστε τη συνέντευξη με τον Παγγούρα Σάκη.

Posted by Giannis Zinas on Sunday, September 30, 2018

Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Μυλωνάς Γιώργος μεταξύ άλλων είπε:

Ήταν μία πρεμιέρα όπως την περιμέναμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και έναν αρκετά έμπειρο προπονητή εκτός έδρας,  σε μία δύσκολη έδρα. Εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως αρμόζει. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα παικτικά για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Λουτρού. Τα καταφέραμε αρκετά καλά. Το 0-3 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα για μένα, το οποίο μας αξίζει.

Παίζατε με 10 παίκτες παρόλα αυτά καταφέρατε και κερδίσατε.

Η αλήθεια είναι αυτή.  Από το 60’  περίπου αγωνιζόμασταν με 10  παίκτες. Μία δίκαιη αποβολή για μένα απέναντι στον ποδοσφαιριστή μου. Παρόλα αυτά τα παιδιά δείξανε ότι είχαν ψυχή, είχαν καρδιά ήταν προπονημένοι μην το ξεχνάμε αυτό. Μέχρι το 90 πιστεύω ότι παίξαμε στα ίσια την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρού.

Η συνέχεια;

Η συνέχεια είναι όπως πρέπει. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Λυκογιάννη εντός έδρας. Θα δουλέψουμε πάλι όλη την εβδομάδα. Την Κυριακή θα δώσουμε τις εξετάσεις μας όπως κάθε Κυριακή.

Ευχαριστώ.

Ακούστε τη συνέντευξη με το Μυλωνά Γιώργο από πρώτο χέρι.

Posted by Giannis Zinas on Sunday, September 30, 2018