Οι προπονητές των δύο ομάδων Παπακωνσταντίνου Τριαντάφυλλος και Μέρκος Καραλιόπουλος έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι ΑΕΚ Καμποχωρίου – Αλιάκμων Νησελίου 0-4.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Καμποχωρίου, Μέρκος Καραλιόπουλος είπε;

 

«Ήταν η πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος,  μιας κατηγορίας που βρεθήκαμε τις τελευταίες μέρες.  Σίγουρα όλες οι πρεμιέρες μπορεί να κρύβουν κάποια αποτελέσματα τα οποία να μην τα περιμένεις. είτε εκπλήξεις , είτε οτιδήποτε.  Απλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου. Ήταν εντελώς διαφορετική. Απλά πιστεύω, ίσως κάποια λάθη που κάναμε μας στοίχισαν.

Αυτά που μας είπε ο προπονητής του Νησελίου ότι έκαναν τις ευκαιρίες γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Εντάξει προς την προς τιμήν ο Τριαντάφυλλος. Αλίμονο . Είδε το παιχνίδι όπως ήτανε.  Το αποτέλεσμα ίσως να μην αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες εμείς. Ήμασταν λίγο άτυχοι. Ίσως είχαν περισσότερο την τύχη με το μέρος τους οι αντίπαλοι. Πιστεύω ότι κάθε ευκαιρία που είχανε καταφέρανε να σκοράρουνε.

Αρχή της σεζόν και ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν σημαίνει και καταστροφή. Το επόμενο παιχνίδι ποιο είναι;

Σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο θα μας στενοχωρήσει ιδιαίτερα. Ως ένα σημείο μπορεί να μας προβληματίσει για κάποια πράγματα. Νομίζω ότι ο ρόλος είναι να δουλέψουμε. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στο επόμενο παιχνίδι .Έχουμε ένα πρωτάθλημα μπροστά μας. Πρέπει να φανούμε βελτιωμένοι, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε στην προπόνηση για να δούμε τι δεν πήγε καλά. Από κει και πέρα είμαστε αποφασισμένοι για κάτι καλύτερο.

 Ευχαριστώ πολύ»

Δείτε τη συνέντευξη του Μέρκου Καραλιόπουλου

Posted by Giannis Zinas on Sunday, September 30, 2018

O προπoνητής του Αλιάκμονα Νησελίου, Παπακωνσταντίνου Τριαντάφυλλος είπε:

«Το σκορ τα λέει όλα. Θα δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Απλά έτυχε εμείς όλες τις φάσεις να τις κάνουμε γκολ. Έτσι διαμορφώθηκε αυτό το σκορ. Όσοι το είδαν απόλαυσαν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχε  πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν πιο τυχεροί , κάναμε όλες τις φάσεις γκολ και έτσι ήρθε αυτό το 0-4.

 Ήταν κάτι που δεν αναμενόταν, έναν τέτοιο μεγάλο σκορ.

Σίγουρα,  γιατί είχαμε παίξει και στο κύπελλο. Μας έκαναν ανατροπή. Πιστεύω ότι ίσως αυτό να τους επηρέασε. Δεν μπήκαν έτσι όπως έπρεπε να μπούνε στο παιχνίδι. Εμάς μας έκανε καλό εκείνο το παιχνίδι. Δηλαδή να το πούμε ποδοσφαιρικά φάγαμε τη σφαλιάρα μας. Έτσι ήμασταν πιο έτοιμοι.

Επόμενο παιχνίδι;

Η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Μέσα-έξω πάμε να κερδίσουμε. Στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό. Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε παραπάνω από ότι πέρυσι. Αυτό σημαίνει να έρθει και η άνοδος.

Αυτό το λίγο παραπάνω θα έχει και αγώνες μπαράζ. Θα είναι δύσκολο.

Ναι έτσι είναι.

Ευχαριστώ. »

Δείτε τη συνέντευξη του Παπακωνσταντίνου Τριαντάφυλλου

Posted by Giannis Zinas on Sunday, September 30, 2018