Την παρακάτω ανακοίνωση δημοσίευσε η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στο λογαριασμό της στο facebook και αφορά τη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη 9-8-2018.

Αναλυτικά:

«Σε άριστο κλίμα έγινε η συνάντηση της διοίκησης και των προπονητών της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας , με τους γονείς των τμημάτων υποδομών του συλλόγου στα γραφεία του Μέγα Αλέξανδρου στην Αγία Μαρίνα

Αρκετοί γονείς (ουσιαστικά περισσότεροι από άλλες φορές) πήγαν στις 20:30 το απόγευμα της Πέμπτης, για να ακούσουν αυτά που είχαν να τους πουν η Διοικούσα Επιτροπή και οι τρεις προπονητές της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Ο τεχν. Διεθυντής κ. Πέιος Φίλιππος ανέλυσε το πλάνο που έχει σχεδιάσει με τους ανθρώπους της διοίκησης, για τα τμήματα υποδομών, ενώ τόνισε ότι η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά συναντήσεων που θα γίνουν με γονείς, Στη συνάντηση εκτός του κ. Πέιου Φίλιππου, το λόγο πήρε και ο νέος προπονητής των ακαδημιών κ.Γιάννης Αγγελίδης, τονίζοντας ότι υπό τις οδηγίες του θα εκπαιδεύσουν τα αγωνιστικά τμήματα, με πρωταρχικό σκοπό να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον πρωταθλητισμό.

Στην συνέχεια στους γονείς μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Καλαιτζίδης Ανδρέας σημειώνοντας ότι οι τρεις προπονητές έχουν την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου. Το κάθε παιδί και εφέτος με την εγγραφή θα λαμβάνει επίσημες εμφανίσεις της ΝΙΚΕ (σορτς ,φανέλα,κάλτσα) για τους αγώνες όλων των τμημάτων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας. Μέσα στον αγωνιστικό σχεδιασμό είναι και η πρόθεση της διοίκησης για συμμετοχή σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ,  δηλαδή Νέων ,παιδικό , άλλα και η ομαδική ιδιωτική ασφάλιση όλων των μελών της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας . Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν είναι και το θέμα της μετακίνησης των παιδιών στα τουρνουά και τους αγώνες. Ζήτησε επίσης την στήριξη των γονέων τονίζοντας ότι κανείς δεν περισσεύει από την ομαδική προσπάθεια για την βελτίωση των ακαδημιών της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος.
Σύντομα σε δελτίο τύπου οι τελικές απόφασεις για όλα τα θέματα αλλά και τις ημερομηνίες των προπονήσεων.»