Καθημερινά μεταδίδεται η εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ από  τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas. Τα σημερινά νέα, Παρασκευή 31-1-2020,  όπως ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι:

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής για την 21η αγωνιστική με τους εξής αγώνες!

ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ-Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ-ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ 

Σχολή Ποδοσφαίρου

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ηλικιακών τμημάτων της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια

Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/2/20 ΠΛΑΤΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

Κ17 ΡΕΠΟ

Κ 16 ΣΑΒΒΑΤΟ 1/2/20 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 11:00

Κ14(1) ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/20 11:00 ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ-ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Κ14(2) ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/20 11;00 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Κ12-Κ11-Κ10-Κ8 ΣΑΒΒΑΤΟ 1/2/20 11:00 Κ12 Κ10 Κ8 ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ
Κ11 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΡΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αστέρας Αλεξάνδρειας 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Αστέρα και η κοπή βασιλόπιτας το Σαββατοκύριακο 1-2/2:

  • ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ(τμήμα Κ16)
    Αγώνας πρωταθλήματος μεταξύ Βέροιας ΝΠΣ και Αστέρα στο γήπεδο Κουλούρας στις 11:00.
  • ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ( τμήματα Κ6,Κ8,Κ10,Κ12)
    Τον Αστέρα Νάουσας υποδέχεται ο Αστέρας για το πρωτάθλημα ακαδημιών.Ώρα έναρξης αγώνων στις 10:30.Στις 10:00 η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο Νησί
  • ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (κοπή βασιλόπιτας)

Προσκαλούμε τους αθλητές,γονείς και φίλους της ομάδας στην ετήσια κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημαρχείου της πόλης στις 18:30.Θα μας τιμήσει η παρουσία σας.

  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ(τμήμα Κ14)
    Επίσημος αγώνας για το παιδικό πρωτάθλημα με τον Αστέρα να υποδέχεται σε εντός έδρας αγώνα τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.Ώρα έναρξης αγώνα στις 11:00 στο γήπεδο Νησίου
  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ(τμήμα Ερασιτεχνικό)
    Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας ο Νησαϊκός Αστέρας φιλοξενείται από τον ΑΟ Συκιάς στις 10:30
  • Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 2/2/2020, στις 15:00, στο γήπεδο της Πατρίδας , με την αντίστοιχη τοπική ομάδα του για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Κ 16

Η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται το Σάββατο 1/2/2020, στις 11:00, στο γήπεδο της  Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη  ομάδα Μ.Αλέξανδρου Τρικάλων για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κατηγορίας Κ 16, της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Κ 14

Η παιδική ομάδα Κ 14 του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 2/2/2020, στις 11:00, στο γήπεδο του Νησίου με την αντίστοιχη ομάδα Αστέρα Αλεξάνδρειας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κατηγορίας Κ 14, της ΕΠΣ Ημαθίας.

Alexandros Karaiosif‎ 
 Μοντέλα!! Collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020
Με ανανεωμένη εμφάνιση και εντός αγωνιστικών χώρων
!Άχθος Αρούρης Α.Ο.
 Κυριακή στις 3 στο Messi Arena
Άχθος – Επισκοπή
Το καραβάνι της Χαοτικής ξεκινάει στις 2 από τη φαβέλα!
Βασίλης Παπαδόπουλος Ράπτη Μαρία
Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον έγιναν οι εξετάσεις και στη συνεχεία η καθορισμένη κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου »ΗΜΑΘΙΩΝ’. Σε αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου »ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ» στην Βέροια, σήμερα Πέμπτη,πολλοί γονείς και φίλοι παραβρέθηκαν και καταχειροκρότησαν τους εξεταζόμενους για ανώτερη ζώνη αθλητές-τριες. Αφού τελείωσαν οι εξετάσεις και απονεμήθηκαν οι ζώνες,ακολούθησε η κοπή της πίτας με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά.Τυχερή ήταν η μαθήτρια Κυριακίδου Θάλεια όπου έτυχε το φλουρί με δώρο προστατευτικά γαντάκια αγώνων. Ευχαριστούμε τον γενικό μας εξεταστή του ΑΣ. ΕΔΕΣΣΑΣ κ Χατζή Θωμά,και τους μαυροζωνάδες του συλλόγου μας για την παρουσία τους, την Παπαδοπούλου Ξανθή,την Βλαχομήτρου Ηρώ,και τον Καφετζή Πέτρο. Πολλά Συγχαρητήρια στους αθλητές για την πρόοδό τους, και πολλές ευχές για υγεία, και πολλές επιτυχίες για το 2020.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 Σάς ενημερώνουμε ότι το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης) σάς  καλεί να συνδράμετε στην προσπάθεια  στελέχωσης  του νέου χώρου  του σχολείου μας δίπλα στο ΕΠΑΛ .
Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19
Αερωπός Έδεσσας – Φίλιππος Βέροιας Αγώνας Α1 πρωταθλήματος Χάντ Μπολ, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:00
Αρίστος Μιχαηλίδης
 Για τον ΠΑΟΚ μας θα κάνουμε αγώνα

Αστέρας Νάουσας

 Αγωνιστικό πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου

Ακαδημία
Τμήματα Κ8, Κ10, Κ12
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου αγωνιζόμαστε για το ανεπίσημο πρωτάθλημα ακαδημιών με τους φίλους μας ακαδημία Αστέρα Αλεξάνδρειας στο γήπεδο Νησίου Αλεξάνδρειας. Η μετακίνηση θα γίνει αυστηρά με λεωφορείο.
Ώρα συγκέντρωσης αθλητών 09·00 (κούκος)
Ώρα έναρξης αγώνων 10:30
Επιστροφή στην Νάουσα 13:00

Τμήμα Κ14
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου αγώνας για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας στο γήπεδο Γιαννακοχωριου με το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε.Π Βέροιας. Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητα. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να βοηθήσουν με την μεταφορά των αθλητών.
Ώρα συγκέντρωσης αθλητών 09:30 στον γαλαξία
Ώρα έναρξης αγώνα 11:00

Τμήμα Κ16
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου αγώνας για το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Ημαθίας στο γήπεδο Κοπανού με την τοπική ομάδα. Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητα. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να βοηθήσουν με την μεταφορά των αθλητών.
Ώρα συγκέντρωσης αθλητών 09:30 στον γαλαξία
Ώρα έναρξης αγώνα 11:00

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους τους αθλητές μας 

Το Τενις Στην Αλεξάνδρεια – ΑΣΑ Ζεφυρος

Αγωνιστικό πρόγραμμα 31-1-2020

Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 6 μ.μ. – 8 μ.μ., Κοπή Χριτουγεννιάτικης Πίτας
Grigoris Chamalidis
Ο αθλητής του Α.Σ Φιλίππου Αλεξάνδρειας που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του έχοντας περάσει από μια τρομερή τετραετία με μεγάλα ευρωπαϊκά μετάλλια διακρίσεις και μια πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο, δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο που θα τον στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Thanasis Aidarinis
Έγινε η βράβευση της ΕΑΣ κεντρικής Μακεδονίας για τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στα πανελλήνια πρωταθλήματα για το 2019.Από το σύλλογο μας βραβεύτηκαν η Έφη Κολοκυθά 1η θέση στο μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ και ο Σωτήρης Μπογιατζής 1η θέση στο τριπλούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ππα-πκα και 3η θέση στο μήκος Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και τους ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και για τη νέα σεζόν!!!

Αετοί Βέροιας Κ.Σ.

Νέα δεδομένα από σήμερα στην Ακαδημία των Αετών Βέροιας!

Η διοίκηση της ομάδας, αναλογιζόμενη την προσφορά στο σύλλογο αλλά και την αγαστή συνεργασία στο παρελθόν, ανακοινώνει πως Υπεύθυνος Ακαδημιών αναλαμβάνει ο Χάρης Χρυσάφης.

Γ.Α.Σ «Αλεξάνδρεια» Τμήμα Πετοσφαίρισης

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η Διοίκηση του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ καλεί όλους τους φίλους του «ΒΟΛΕΪ «στην Κοπή της Βασιλόπιτας 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5-2-2020 και ώρα 6μ.μ. στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.
Μαζί μας θα παρεβρισκεται κι ο διατροφολόγος της ομάδας μας κ. Καραγιάννης Ιωάννης όπου θα δώσει χρήσιμες συμβουλές σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας.
Με χαρά θα αναμένουμε όλους τους αθλητές του τμήματός μας κι όχι μόνο!
Οι προπονήσεις της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Με εκτίμηση,
το Δ. Σ

Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας

Σάββατο 01/02/2020 η ομάδα μας ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αγωνίζεται με την ομάδα Α.Ε.Χαριεσας την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ε.Π.Σ.Ημαθιας στο Δημοτικό γήπεδο Χαριεσας.

O αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 μ.μ.

Α.Ε.Π. Βεροιας

AΓΩNIΣTIKH ΔPAΣH ΣABBATOY….
TO ΣABBATO 01/02/2020 TA TMHMATA K6-K8-K10 & K12 THΣ ΣXOΛHΣ ΠOΔOΣΦAIPOY A.E.Π. BEPOIAΣ «ΣTEΦANOΣ ΓAITANOΣ» AΓΩNIZONTAI ΣTH PAXIA ME TA ANTIΣTOIXA TMHMATA THΣ AKAΔHMIAΣ Football Kings KAMΠOXΩPIOY.
ΩPA ΣYΓKENTPΩΣHΣ 10:30 Π.M. ΓHΠEΔO PAXIAΣ.
ENAPΞH AΓΩNΩN 11:00Π.M.

Ανεξάρτητος Αλεξάνδρειας

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ….ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!
Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ…..ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ !!