Ο Διαχειριστής και Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, Βοργιάδης Χρήστος πήρε μέρος στην εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ¨και αναφέρθηκε χαιρετώντας χαρακτηριστικά όλους τους κλάδους των αγροτών.

Στη συνέχεια σε ερώτησή μας εάν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, η απάντηση ήταν ότι τα προβλήματα δεν λύθηκαν και αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ομιλία του στη Δ.Ε.Θ. Μέσα στην πανδημία θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για διεκδίκηση των αιτημάτων.

Οι αγρότες είναι ο πυλώνας της διατροφικής αλυσίδας και της πρωτογενούς παραγωγής και στη συζήτηση το παράδειγμα του κύριου επαγγέλματος για το ποιος είναι αγρότης και την ανάγκη για αναδιάρθρωση των καλλιεργειών.

Οι αγροπατέρες και οι μπροστάρηδες έχουν εκθέσει τους αγρότες μια και δεν μιλάνε ανάλογα με το ποιος κυβερνά και το κόμμα τους που είναι στην εξουσία.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι την εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» στο αποκαλυπτικό βίντεο, που ακολουθεί.

Δείτε ζωντανά την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" με καλεσμένο, όπως κάθε Δευτέρα και Πέμπτη , τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας και διαχειριστή της ιστοσελίδας www.imathiotikigi.gr, Βοργιάδη Χρήστο

Posted by Ζήνας Γιάννης Επιλογές on Thursday, September 10, 2020