Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, Παγγούρας Σάκης μίλησε με το συνεργάτη του epilogesnews.gr Πεχλιβανίδη Μανώλη και μεταξύ άλλων είπε ότι:

« Καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία.Την Κυριακή 14-1-2018 έχουμε ένα παιχνίδι με την ομάδα του Νησελίου. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα.Όλοι με την ομάδα του Πλατέος βγάζουν τον καλύτερό τους ευατό. Δεν ξέρω πώς γίνεται, μήπως το εκπέμπω εγώ, κάτι γίνεται.  Γενικά είμαστε μία ομάδα , που όλοι θέλουν να μας κερδίσουνε. Εμείς από τη δική μας πλευρά , αφού θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία , πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε την Κυριακή. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Γι ‘ αυτό τον στόχο θα πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι. Εάν πάμε χωρίς απώλειες μέχρι τέλους ή με μία απώλεια τότε θα πανηγυρίσουμε την άνοδό μας στην Α1.»

Στην ερώτηση ότι μπροστά στην πορεία του Πλατέος βρίσκεται ο Φίλιππος Μελίκης και εάν μπορεί  να ξεπεράσει το εμπόδιο που συναντά ο Σάκης Παγγούρας είπε ότι:

« Δεν εξαρτάται από εμάς. Ο πρώτος αυτή τη στιγμή ( Φίλιππος Μελίκης ) είναι πρώτος. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια.  Κοιτάμε τη δική μας ομάδα να μην έχουμε τις απώλειες. Όταν θα βρεθούμε μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος θα δούμε ποια είναι η διαφορά μας και εάν μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά. Είναι μία σοβαρή ομάδα ο Φίλιππος Μελίκης με συνέπεια και συνέχεια.»

Στην ερώτηση για το εάν θα κάνει μεταγραφές ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος απάντησε:

«Έχουμε κάνει μία καταπληκτική μεταγραφή τον Eλντί Νασούφι. Είναι καταπληκτικός παίχτης. Τον ήθελα πριν δυο χρόνια. Αγωνιζόταν και στη Σίνδο. Είναι γρήγορος σε σκέψη. Η μπάλα τρέχει πιο γρήγορα και όχι ο ποδοσφαιριστής.»

Στην ερώτηση όσο αφορά την κατάσταση της ομάδας της Βέροιας ο Σάκης Παγγούρας είπε ότι:

« Εδώ δεν ξέρουμε εάν μπορούμε να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Τα χέρια σηκώνεις ψηλά. Αυτή τη στιγμή η Βέροια είναι σε δεινή θέση. Και παλαιότερα έχει έρθει στην ανάλογη και χειρότερη θέση από τότε πού ήμουνα και ‘γω στη Γ΄ Εθνική. Τότε δεν υπήρχε η εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου και ότι κάναμε το κάναμε με τη καρδιά μας. Η Βέροια είναι στο έλεος άλλων ανθρώπων.  Σήμερα δεν ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο. Ας ελπίσουμε και ευελπιστούμε η ομάδα που αγαπάμε και λατρεύουμε θα βρεί το δρόμο της.»

Ακούστε περισσότερα από τον ίδιο τον Σάκη Παγγούρα…